Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 16 Μαΐου

Τα ζώδια για σήμερα, 16 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Λίγο δύσκολα ξεκινά η μέρα, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να πιέζει τη ψυχολογία σας και να προκαλεί και μια τάση κατάθλιψης. Χρειάζεται σοβαρότητα όμως, όχι απαισιοδοξία ή αρνητικότητα. Αυξημένες υποχρεώσεις σε σχέση με το σπίτι και προς άλλους ανθρώπους, συνεργάτες κλπ. Πολύ καλύτερο το βράδυ και θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης.

Δίδυμοι

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην επικοινωνία, σε ραντεβού, σε μαθήματα, στις μετακινήσεις και στο χώρο δουλειάς σήμερα, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να φέρνει εμπόδια και βραδύτητα, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Ωστόσο το βράδυ ξεπερνιούνται οι δυσκολίες και είναι πιθανές ευχάριστες συναντήσεις, μηνύματα, βόλτες και συζητήσεις.

Καρκίνος

Θέματα οικονομικά τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ λόγω του δυσμενούς  τετραγώνου που σχηματίζει με τον αφαιρετικό Κρόνο, είναι λογικό να υπάρχει παραπάνω πίεση και υποχρεώσεις, αλλά και καθυστερήσεις σε πληρωμές, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Εμπόδια ή αίσθημα ανασφάλειας και στα ερωτικά. Το βράδυ βελτιώνεται το κλίμα και επανέρχεται η αισιοδοξία.

Λέων

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας η Σελήνη σήμερα, σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τον αυστηρό Κρόνο, γι' αυτό είναι λογικό να μειώνεται η χαρά και να αυξάνουν οι υποχρεώσεις, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ όμως έρχεται η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού να φέρει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις ή εξελίξεις, ενώ οι ψυχολογικές πιέσεις απελευθερώνονται.

Παρθένος

Σε λίγο πιο εσωστρεφή φάση σάς  βρίσκει μάλλον η σημερινή μέρα, με την Σελήνη απ' τον τελευταίο σας οίκο να ζητά το κλείσιμο θεμάτων, ίσως και κάπως πιεστικά. Μετακινήσεις, ραντεβού, διάφορες συναλλαγές αλλά και η επικοινωνία, ίσως παρουσιάσουν εμπόδια. Καλυτερεύει η διάθεση και το κλίμα το βράδυ, ενώ κάνετε και κάποιες συνειδητοποιήσεις.

Ζυγός

Εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας βάζει σήμερα η δύσκολη γωνία Σελήνης-Κρόνου, ενώ το μέλλον φαίνεται λίγο ζοφερό. Δεν θα κρατήσει όμως πολύ η απαισιοδοξία, καθώς το βράδυ ο σύντροφος, οι φίλοι ή κάποιοι κοντινοί σας μπορεί να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Μέχρι το απόγευμα ωστόσο θα υπάρχει κριτική αλλά και οικονομική πίεση.

Σκορπιός

Είναι λογικό η διάθεση να είναι  πιο “πεσμένη” ή υπερβολικά σοβαρή, λόγω του δύσκολου τετραγώνου Σελήνης-Κρόνου, το οποίο μέχρι το απόγευμα θα απαιτεί πολλά από εσάς. Άτομα εξουσίας είναι αυστηρά, ενώ γενικά υπάρχει κριτική. Προσοχή στην ενοχικότητα. Φανείτε απλά υπεύθυνοι. Σημαντική βελτίωση το βράδυ, ίσως και κάποια καλά νέα επαγγελματικά.

Τοξότης

Το ζώδιό σας είναι λίγο φυγόπονο και δεν του αρέσει να αναλαμβάνει  ευθύνες ώστε να μην περιορίζεται η ελευθερία του, όμως σήμερα με το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου θα πρέπει να φανείτε πιο υπεύθυνοι. Εμπόδια και δυσκολίες σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα. Το βράδυ όμως, ανακτάτε τον ενθουσιασμό και είναι πιθανές ερωτικές εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Μέχρι το απόγευμα χρειάζεται υπομονή, γιατί το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου φέρνει καθυστερήσεις αλλά και έντονα οικονομικά άγχη, ενώ και η διάθεση κάθε άλλο παρά ανάλαφρη είναι. Οι φίλοι πιθανόν να ασκούν έντονη κριτική. Ωστόσο το βράδυ χαλαρώνουν οι πιέσεις, το κλίμα γίνεται πιο ερωτικό και τα συναισθήματα πολύ πιο θετικά.

Υδροχόος

Αίσθημα ανεπάρκειας σε κάποιο επίπεδο  προκαλεί σήμερα η δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου, η οποία σας καλεί να εργαστείτε καλύτερα και περισσότερο, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στις σχέσεις. Δεν λείπουν οι κριτικές απ' το σύντροφο, τους συνεργάτες ή άτομα εξουσίας. Το βράδυ όμως, ανατρέπεται το αρνητικό κλίμα και επανέρχεται ο ενθουσιασμός.

Ιχθύες

Πιθανές καθυστερήσεις ή εμπόδια σήμερα στο χώρο δουλειάς αλλά και σε καθημερινά θέματα κι εργασίες, με τη δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου να προκαλεί και τάση κριτικής. Έτσι δεν αποκλείεται  να είναι λίγο αρνητικό το κλίμα στη δουλειά, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και την υγεία και διατροφή σας. Όμως το βράδυ απελευθερώνονται οι πιέσεις.

Κριός

Εμποδίζει τη χαρά, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα το σκληρό τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, ειδικά μέχρι τις  απογευματινές ώρες, ενώ θέματα παιδιών  και οικονομικών σάς πιέζουν ιδιαίτερα. Όμως αργά το βράδυ θα βιώσετε αίσθημα απελευθέρωσης, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να βγείτε, να διασκεδάσετε και να έχετε κι εκπλήξεις ερωτικές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being