Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε εξέλιξη σύσκεψη στο Μαξίμου για το ταξίδι του Σαμαρά

Σε εξέλιξη σύσκεψη στο Μαξίμου για το τα...

Με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης, Ναυτιλίας και Τουρισμού

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό, με αντικείμενο την επίσημη επίσκεψη  του Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα.

Στη σύσκεψη μετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Ναυτιλίας Κώστας Μουσουρούλης και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Κίνα θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 19 Μαΐου, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Πρωθυπουργού του Κρατικού Συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Λι Κεκιάνγκ.

Η επίσκεψη ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα και εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών της κυβέρνησης για την προσέλκυση επενδύσεων.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων των μεγάλων λιμανιών της χώρας, καθώς επίσης το κινεζικό ενδιαφέρον για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τον έλληνα πρωθυπουργό θα συνοδεύει στην επίσκεψή του πολυπληθής ομάδα εκπροσώπων μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η ναυτιλία, ο τουρισμός κτλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις