Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το ντοκιμαντέρ «Δημήτρης Παπαδούλης - Το πολλαπλό δώρο» θα προβληθεί στο Αίγιο

Το ντοκιμαντέρ «Δημήτρης Παπαδούλης - Το...

Την Πέμπτη 18/4 στο "Πολυτεχνείον"

Η Κινηματογραφική Ομάδα Αιγίου θα παρουσιάσει αυτήν την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 στις 21.00 στον πολιτιστικό χώρο «Πολυτεχνείο» στην γειτονική πόλη του Αιγίου, το ντοκιμαντέρ «Δημήτρης Παπαδούλης - Το πολλαπλό δώρο», σε σκηνοθεσία της Στέλας Αλισάνογλου και παραγωγή του Γιάννη Καραπιπερίδη.

Στην προβολή αναμένεται να είναι παρούσα και να μιλήσει για το ντοκιμαντέρ η δημιουργός του, Στέλα Αλισάνογλου. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ διάρκειας 67 λεπτών έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Μάρτιο αποσπώντας θετικές κριτικές και αναμένεται να προβληθεί και σε φεστιβάλ του εξωτερικού.

Πρόκειται για την ιστορία του Λαρισαίου συγγραφέα Δημήτρη Παπαδούλη, ο οποίος διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση στην ηλικία των 25 ετών και κάνοντας μεταμόσχευση μυελού των οστών ζει μέχρι σήμερα πέρα κάθε ιατρικής πρόβλεψης.

Με το σώμα καθηλωμένο στην καρέκλα αλλά με πνεύμα ζωντανό και θέληση ατσαλένια παλεύει κόντρα σε αυτό που του έτυχε γράφοντας κείμενα και βιβλία, γυρεύοντας τη ζωή. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture