Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ντελικάτοι χειρισμοί από τη "Delica" - Βλέψεις για επαναλειτουργία του εργοστασίου

Πάτρα: Ντελικάτοι χειρισμοί από τη "...

Εκπρόσωπος της εταιρείας συμμετείχε σε τριμερή συνάντηση μετά την υπογραφή των εθελούσιων αποχωρήσεων

Αφού πρώτα τους απέλυσε, τώρα αποφάσισε πως θέλει να λάβει μέρος στον διάλογο με σκοπό να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο. Ο λόγος για την ιδιοκτήτρια εταιρεία του εργοστασίου Delica στη Βιομηχανικη Περιοχή Πατρών. Όπως είναι γνωστό πριν από ένα μήνα η εταιρεία έβαλε λουκέτο στο εργοστάσιο αφήνοντας άνεργους 64 εργαζόμενους.

Εκείνες τις ημέρες οι εργαζόμενοι είχαν ζητήσει τριμερή συνάντηση με το Υπουργείο και η εταιρεία την είχε απορρίψει αναφερόμενη σε τελεσίδικη απόφασή της. Μάλιστα την Τρίτη, νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Εργασίας Νίκο Παναγιωτόπουλο και του διεμήνυσαν την πρόθεσή τους.

Ότι ζητούν τους απολυμένους πρώην εργαζόμενους σε συζήτηση. Ο υφυπουργός τους υπενθύμισε πως είναι παράνομο το γεγονός πως δεν ειδοποίησαν έγκαιρα τους εργαζομένους για το κλείσιμο της μονάδας και πως είναι παράνομο το ότι η εταιρεία δεν έχει ακόμη καταθέσει στο Υπουργείο Ανάπτυξης, έγγραφο για την παύση λειτουργίας του εργοστασίου. Ορίστηκε πάντως συνάντηση και με εκπροσώπους των εργαζομένων τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις