Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

O Thodoris Triantafillou αυτήν την Τετάρτη 27/3 στα decks του κλαμπ Cocos στην Πάτρα

O Thodoris Triantafillou αυτήν την Τετάρ...

Ο Αθηναίος Dj είναι ο συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Rhythmetic

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά διοργανώνει αυτή την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 στις 23.00 το κλαμπ Cocos στην Όθωνος Αμαλίας 78 στην Πάτρα. Θα φιλοξενήσει στα decks του τον Thodori Triantafillou και τον Dj Freespirit.

Ο Θοδωρής Τριανταφύλλου είναι συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Rhythmetic και resident DJ της ομάδας Deepsoul Kollektiv, η οποία έχει παίξει στα πλατό του club «Animal» της Αθήνας.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του στο facebook, ο Thodoris Triantafillou-Θοδωρής Τριανταφύλλου γεννημένος το 1977 στην Αθήνα, από την πλήρως εξοπλισμένη με ραδιοφωνάκι κούνια του δέχτηκε τα μουσικά ερεθίσματα της δεκαετίας ‘70, άκουσε μουσικές της δεκαετίας του ‘80 από τις κασέτες της οικογένειας και των φίλων του, μεγάλωσε παρακολουθώντας βιντεοκλίπ στο MTV, αγόρασε δίσκους την δεκαετία του ‘90 όπου και ξεκίνησε παίζει μουσική σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας και σε πάρτι και κλαμπ την εποχή της έξαρσης της Rave.

Μέσα απο τον πρώτο του ηλεκτρονικό υπολογιστή έμαθε να γράφει μουσική και να κάνει τις πρώτες τυπικές παραγωγές. Στο τέλος της δεκαετίας του ’90 κυκλοφόρησε το πρώτο του single, έγραψε ένα άλμπουμ και το διέθεσε χωρίς αντίτιμο για download απο το web site που είχε στήσει με το όνομα metadubsoundesign.com (MDSD).

Την δεκαετία του 2000 εξελίχθηκαν τα mp3 σε παγκόσμιο μουσικό format, ο τρόπος διανομής της μουσικής άλλαξε και η ευχέρεια να κυκλοφορήσει και να διανεμηθεί η μουσική ήταν μεγάλη αλλά και συνάμα χαοτική.

Κάτω απο το όνομα Novox ο Θοδωρής Τριανταφύλλου παρέα με τον Lostra στις αρχές των 00’s κυκλοφόρησε 5 δίσκους EP όπως και αρκετα remix. Μέσα στην δεκαετία αυτή συνέχισε σόλο καριέρα με το όνομα του αλλά και σε συνεργασία με τον συνέταιρο του στην δισκογραφική Rhythmetic records, CJ Jeff σε διάφορες δισκογραφικές εταιριες.

Η παγκόσμα διανομή και οι πολύ καλές πωλήσεις έφεραν κριτικές και support από τα μεγαλύτερα ονόματα της club σκηνής (ανάμεσα τους James Zabiela, Richie Hawtin, Groove Armada,Tiefswartz, Dennis Ferrer, Jerome Sydenham, Josh Wink κ.α.).

Ο Θοδωρής Τριανταφύλλου γράφει και παράγει ότι τον εκφράζει χωρίς παρωπίδες για μουσικά είδη και format, όπως ο ίδιος γράφει στη σελίδα του στο facebook.

Αγαπάει τον club ήχο και το clubbing αλλά έχει παίξει σχεδόν όλα τα μουσικά είδη (HipHop, Soul, Funk, R’n’B, Drum’N’Bass, Breaks, Techno,House E.t.c…). Όπως αναφέρει, «η ποιότητα, ο χαρακτήρας και η διάθεση του μουσικού συνόλου είναι αυτό που κάνει την διαφορά και όχι το είδος της μουσικής που παίζεις".

Όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα γνωστά κλαμπ και φεστιβάλ της Αθήνας, της περιφέεριας αλλά και της Ευρώπης όπως Dybbuk, Watergate, Cavo Paradiso, Synch, Animal, Mikro, F Beach, Salt ‘N Pepper, Monroe, Άλσος, Berlin, κ.α.

Οι τελευταίοι μήνες τον βρίσκουν να συνεργάζεται με τον CJ Jeff και τον Monsieur M, όπου τρέχουν το Project “Modernism”, αλλά και το design - music production Studio “Glory Hill”.

Η φωτ. είναι από το σάιτ του περιοδικού Αθηνόραμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View