Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Έντεκα μέρες πριν την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού και ακόμη δεν έχει τυπωθεί το πρόγραμμα

Έντεκα μέρες πριν την κορύφωση του Πατρι...

Η καθυστέρηση οφείλεται στο ενδιαφέρον από χορηγούς την τελευταία στιγμή ανέφερε στο thebest.gr η καλλ. διευθύντρια Μαρία Κουρμπανά

Παράπονα ακούστηκαν από πολίτες της Πάτρας αλλά και από επισκέπτες που βρίσκονταν το περασμένο σαββατοκύριακο στην πόλη ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο για να πάρουν και να δουν το έντυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2013.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ορισμένοι συμπολίτες και επισκέπτες έτυχε να ζητήσουν το πρόγραμμα είτε στο Καρναβαλικό κέντρο που έχει στηθεί στην Αγορά Αργύρη ή στο κιόσκι με τα αναμνηστικά στην πλατεία Γεωργίου για να λάβουν αρνητική απάντηση από τους εθελοντές και εργαζόμενους ότι δεν υπάρχει.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Πατρινού καρναβαλιού Μαρία Κουρμπανά ερωτώμενη από το thebest.gr για την συγκεκριμένη έλλειψη και καθυστέρηση που παρατηρείται όσον αφορά το έντυπο με το πρόγραμμα, τόνισε ότι το πρόγραμμα βρίσκεται ήδη στο τυπογραφείο και από στιγμή σε στιγμή θα είναι έτοιμο για να διανεμηθεί και να κυκλοφορήσει.

«Η καθυστέρηση οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο γεγονός ότι  υπήρξε ενδιαφέρον την τελευταία στιγμή από εταιρείες-χορηγούς για να μπουν και να προβληθούν στο πρόγραμμα, έτσι αναγκαστικά πήγαμε πίσω λίγες μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κουρμπανά.

Αξίζει πάντως να τονιστεί ότι σύμφωνα με υπολογισμούς της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου – Καρναβάλι Πάτρας, το οικονομικό όφελος για το Καρναβάλι φέτος από πλευράς χορηγιών αναμένεται να ανέλθει στο ποσό των περίπου 100.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό αν πράγματι μαζευτεί από τις χορηγίες θα καλύψει ένα σημαντικό μέρος του φετινού προυπολογισμού του Πατρινού Καρναβαλιού που ανέρχεται όπως είχαν πει ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Χαράλαμπος Καρκούλιας στα 400.000 ευρώ.

Τάκης Γ. Μαρτάτος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr