Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Η πλούσια καρναβαλική εμπειρία των Ιταλών στο Πατρινό Καρναβάλι - Ευχαριστίες για τη συμμετοχή και τη φιλοξενία

Η πλούσια καρναβαλική εμπειρία των Ιταλώ...

Η αντιπροσωπεία των καρναβαλιστών από το Σαβιάνο αναχώρησε από την Πάτρα το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας

Ικανοποιημένη από την πλούσια καρναβαλική εμπειρία που έζησε στην Πάτρα, έφυγε από την πόλη την Καθαρά Δευτέρα το απόγευμα η ιταλική αντιπροσωπεία από το Σαβιάνο της Ιταλίας, που συμμετείχε στο Πατρινό Καρναβάλι, προσκεκλημένη και φιλοξενούμενη από το «Πλήρωμα 94».

Εκτός από τα μέλη και τους φίλους του «Πληρώματος 94» που διαμόρφωσαν ένα πλήρες πρόγραμμα (όχι μόνο καρναβαλικής) φιλοξενίας για την πενθήμερη παραμονή τους στην Πάτρα, οι καρναβαλιστές της γειτονικής χώρας ευχαρίστησαν, φεύγοντας, όλους όσοι συνέβαλαν στο να αισθανθούν πως «αντιμετωπίζονται σαν βασιλιάδες» όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Ευχαριστίες απηύθυναν στον Δήμο Πατρέων και τον Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά, για την υποδοχή τους στο Δημαρχείο, το Σάββατο το πρωί, και την ανταλλαγή απόψεων και αναμνηστικών δώρων. Επίσης στη Δημοτική Επιχείρηση «Πατρινό Καρναβάλι» -και ειδικότερα στον Πρόεδρο της, Χάρη Καρκούλια και στις κυρίες Μαρία Κουρμπανά και Μαρία Αλανιάδη- για την υποδοχή, τις ξεναγήσεις, τα δώρα και τις βραβεύσεις.

Σε ότι αφορά τις ξεναγήσεις ειδικότερα, η ιταλική αντιπροσωπεία ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους και το προσωπικό του Καναβαλικού Εργαστηρίου (με ιδιαίτερη αναφορά στον Πέτρο Βρυώνη για την πολύ χρήσιμη περί αρμάτων εισήγησή του), του Δημοτικού Θεάτρου, του Ρωμαϊκού Ωδείου, της Αγοράς Αργύρη καi της Achaia Clauss (με ειδική μνεία στον Γιώργο Μαρόπουλο για την ιδιαίτερη υποδοχή και την Τόνια Ράπτη για την υποδειγματική ξενάγηση).

Για τη σίτιση και τη διασκέδαση της ιταλικής αποστολής το «Πλήρωμα 94» υποστηρίχτηκε σημαντικά από το catering «Περί Ορέξεως», τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών, την εταιρία αναψυκτικών «Λουξ», το ισοτονικό «Oshee» και τον μηλίτη «Recorderlig», καθώς και από την εν Πάτραις Ιταλίδα Άννα-Μαρία Αμάμπιλε, από το «Πλήρωμα 63». Σε όλους αυτούς, φιλοξενούμενοι και οικοδεσπότες, εκφράζουν ιδιαίτερες ευχαριστίες.

Εκφράζεται, τέλος, ευγνωμοσύνη σε όλους εκείνους –επώνυμους και ανώνυμους- που συνέβαλαν με τον τρόπο τους (την προσφορά, τη διάθεση, το κέφι, το χαμόγελό τους) στο να καταστεί αυτή η φιλοξενία των Ιταλών στην πόλη του Καρναβαλιού μία ζωντανή διαφήμιση της πόλης και του θεσμού στους αλλοδαπούς φίλους, καθώς και στα τοπικά ΜΜEπου πρόβαλαν αυτή την προσπάθεια εξωστρέφειας του Πατρινού Καρναβαλιού, σε δύσκολους καιρούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr