Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Η Πάτρα είχε βασίλισσα την Ερατώ Μπερλέμη και η Ξάνθη απάντησε με... Λάουρα Νάργιες

Η Πάτρα είχε βασίλισσα την Ερατώ Μπερλέμ...

Η φετινή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού άρεσε αλλά δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα κυρίως λόγω του φορέματος της

Όμορφη και φρέσκια παρουσία κρίθηκε η φετινή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, η 25χρονη γυμνάστρια Ερατώ Μπερλέμη που κατάγεται από την Ακράτα του νομού Αχαΐας, ωστόσο δεν εντυπωσίασε σύμφωνα με σχόλια πολλών.

Την ίδια ώρα το αντίπαλο καρναβάλι της Ξάνθης, η Κυριακάτικη παρέλαση του οποίου μάλιστα μεταδόθηκε ζωντανά το μεσημέρι από την ΕΤ3 (στην Ξάνθη η παρέλαση της τελευταίας Κυριακής ξεκινά χρονικά νωρίτερα από της Πάτρας), είχε για φετινή βασίλισσα του, την Ελληνογερμανίδα Λάουρα Νάργιες, τη νεαρή παρουσιάστρια που συμμετείχε και εντυπωσίασε στο Dancing with the stars 3 του ΑΝΤ1.

Η Ξάνθη επέλεξε μία πιο γνωστή και δη τηλεοπτική παρουσία επιδιώκοντας προφανώς να τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον. Θα λέγαμε ότι ως ένα βαθμό το κατάφερε μιας και η συνολική παρουσία της Λάουρα Νάργιες με το κοντό λευκό φόρεμα και το στέμμα στο κεφάλι ήταν εντυπωσιακή.

Την ίδια ώρα η Ερατώ Μπερλέμη, η οποία είναι γεγονός ότι έδειχνε να απολαμβάνει το ρόλο της και να χαιρετάει με ζεστό χαμόγελο τους θεατές στους δρόμους της Πάτρας την ώρα της Μεγάλης Παρέλασης της Κυριακής, δεν βοηθήθηκε ιδιαίτερα από το μάλλον άχαρο μακρύ φουστάνι στις αποχρώσεις του σιέλ και του πράσινου που επιμελήθηκε η Όλγα Μοσχόβου.

Επίσης το άρμα της Βασίλισσας με το συντριβάνι και τους κύκνους ήταν μεν καλοφτιαγμένο αλλά όχι τόσο όμορφο όσο άλλων χρόνων!

Η φωτ. της Νάργιες είναι από το σάιτ kouzoulo.blogspot.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr