Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μπαλαρίνες και οι Παπαβασιλείου, Βρεττός και Τσαλίκης στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Μπάρμπι-Δείτε φωτό

 Μπαλαρίνες και οι Παπαβασιλείου, Βρεττό...

Αντίστοιχη αβάντ πρεμιέρ διοργανώθηκε και στα Ster cinemas στην Πάτρα την περασμένη Κυριακή

H επίσημη πρεμιέρα της νέας παιδικής κινηματογραφικής ταινίας «Barbie Η Μπαλαρίνα με τις “μαγικές” πουέντ» πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 11 το πρωί στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Συνδιοργανωτές της αβάντ πρεμιέρ που συγκέντρωσε πολύ κόσμο (κυρίως γονείς με τα παιδιά τους) ήταν η εταιρεία διανομής της ταινίας Audiovisual Enterprises και ο Δρόμος Fm ενώ γκεστ καλεσμένοι ήταν οι δημοφιλείς τραγουδιστές Γιώργος Τσαλίκης και Ηλίας Βρεττός και η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου που όλοι τους ως γνωστό συμμετείχαν και στο σώου Dancing with the stars 3.

Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχε και η σχολή χορού του κ. Πάνου Μεταξόπουλου. Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν όσους βρέθηκαν στην επίσημη Πρεμιέρα της νέας κινηματογραφικής ταινίας «Barbie Η Μπαλαρίνα με τις “μαγικές” πουέντ» που άρεσε πολύ στους μικρούς θεατές.

Ο ΔΡΟΜΟΣ FM ζέστανε την ατμόσφαιρα με γνωστές μουσικές επιτυχίες ενώ ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με τους εκλεκτούς του καλεσμένους, τους Γιώργο Τσαλίκη, Έλενα Παπαβασιλείου και Ηλία Βρεττό, οι οποίοι ήρθαν για να φωτογραφηθούν με τον κόσμο, να υπογράψουν αυτόγραφα (κάτι που έκαναν με μεγάλη χαρά και χαμόγελο) και φυσικά να δουν την ταινία.

Όταν πια ο χώρος είχε πλημμυρίσει από εκατοντάδες μικρές φίλες της Barbie, εμφανίστηκαν οι υπέροχες μπαλαρίνες της σχολής χορού του κ. Πάνου Μεταξόπουλου που χάρισαν ένα μοναδικό χορευτικό θέαμα κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Και οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν … με την είσοδό τους στην αίθουσα, όπου οι θεατές έπαιρναν μια μικρή τσάντα με την αφίσα της ταινίας και ξεχωριστά δωράκια, προσφορά της Compupress.

Η ταινία «Barbie Η Μπαλαρίνα με τις “μαγικές” πουέντ» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες μεταγλωττισμένη στα ελληνικά στις 28 Φεβρουαρίου από την Audio Visual.

Στο μεταξύ αντίστοιχη αβάντ πρεμιέρ της νέας ταινίας της Μπάρμπι διοργανώθηκε και στην Πάτρα, στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε την περασμένη Κυριακή 24/2/2013 το πρωί με τη συνδιοργάνωση των Ster, της Audiovisual και του Top Fm όπου παρέστησαν πολλοί μικροί θεατές που ξετρελάθηκαν με τη νέα ιστορία της κούκλας Μπάρμπι.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Σε αυτή τη μοντέρνα ιστορία μπαλέτου, η Barbie πρωταγωνιστεί ως η μπαλαρίνα Κριστίν, ένα κορίτσι που ονειρεύεται  να γίνει μεγάλη μπαλαρίνα.  Λίγο πριν από μια μεγάλη παράσταση, οι πουέντ της Κριστίν χαλάνε και η ίδια τρέχει στο αγαπημένο της κατάστημα για να αγοράσει καινούργιο ζευγάρι.

Ξεχωρίζει ένα ροζ ζευγάρι πουέντ και μόλις τις δοκιμάζει, μεταφέρεται μαγικά στον κόσμο του αγαπημένου της μπαλέτου, της Ζιζέλ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά χορεύει και τον πρώτο ρόλο! Προς έκπληξη της, χορεύει τέλεια ακόμα και τις πιο δύσκολες φιγούρες.

Με τον ίδιο τρόπο μεταφέρεται και σε άλλα γνωστά μπαλέτα όπως η Λίμνη των Κύκνων και η Βασίλισσα του Χιονιού, όπου χορεύει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους! Επιστρέφοντας πίσω, τρέχει πίσω στο θέατρο κρατώντας τις νέες τις πουέντ, πάνω στην ώρα για να χορέψει. Προς έκπληξη όλων η Κριστίν χορεύει με απαράμιλλο πάθος και κάνει άλματα και πιρουέτες που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της. Κι έτσι μαγικά, τα όνειρα της γίνονται αληθινά!

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Σία Κοσκινά, Ινώ Στεφανή, Φοίβος Ριμένας, Μαριλού Κατσαφάδου, Βίνα Παπαδοπούλου, Λίλα Μουτσοπούλου, Γιάννης Στεφόπουλος, Δημήτρης Πακσόγλου,, Σοφία Παναηλίδου, Ηλίας Ζερβός, Στεφανία Χούγια, Ζωή Κατσάτου.

Δύο από τις φωτογραφίες είναι από το σάι tlife.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View