Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έστελναν τα κλοπιμαία ταχυδρομικώς στην αρχηγό τους!

Έστελναν τα κλοπιμαία ταχυδρομικώς στην ...

Στην Αλεξανδρούπολη

Μέσω ταχυδρομείου  παραλάμβανε η αγνώστων στοιχείων αλλοδαπή «εγκέφαλος» μιας σπείρας Αλγερινών διαρρηκτών τα κλοπιμαία από τις διαρρήξεις που έκαναν σε σπίτια της Αλεξανδρούπολης και με… έμβασμα τους έστελνε την αμοιβή τους!

Η… πρωτοποριακή  μέθοδος κλεπταποδοχής αποκαλύφθηκε  όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν τα στοιχεία από τρεις διαρρήξεις που είχαν γίνει μεταξύ 8 και 15 Φεβρουαρίου και έφτασαν στα ίχνη των τεσσάρων Αλγερινών ηλικίας 29, 25, 24 και 20 χρόνων οι οποίοι είχαν κλέψει κοσμήματα, τρεις φορητούς υπολογιστές και δύο κινητά.

Οι αποδείξεις από τα δύο εμβάσματα ύψους 240 ευρώ που τους είχε στείλει η άγνωστη προς το παρόν κλεπταποδόχος, απέδειξαν με ποιον τρόπο έκαναν τις συναλλαγές τους.

Οι τέσσερις αλλοδαποί, που οι τρεις μεγαλύτεροι  είχαν συλληφθεί και στο παρελθόν για κλοπές, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Η συνεργός τους αναζητείται, ενώ ερευνάται αν διέπραξαν και άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις