Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 8 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 8 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος
Είναι λογικό τις τελευταίες μέρες να υπάρχει ένα άγχος ή ταλαιπωρίες σε σχέση με οικονομικά ζητήματα, λόγω της συνόδου Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα. Κάποια θέλω σας εμποδίζονται, κι αυτό προκαλεί εκνευρισμό. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς γύρω απ' τα οικονομικά, και τις βιαστικές κι απερίσκεπτες αγορές, πωλήσεις ή συμφωνίες.

Ιχθείς
Στο ζώδιό σας συναντιέται ο νοητικός Ερμής και ο πολεμικός Άρης, μια σύνοδος εύφλεκτη, η οποία προκαλεί αρκετό εκνευρισμό. Σάς βάζει όμως σε δράση, και για δυο-τρεις ακόμα μέρες μπορεί να ξεκινάτε διάφορες δραστηριότητες. Προσέξτε ωστόσο τις συγκρούσεις, τα ατυχήματα, τις φλεγμονές, τα κρυώματα και τους πονοκεφάλους.

Κριός
Η σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα μπορεί να προκαλεί ανησυχία στον ύπνο τις 2-3 τελευταίες μέρες, ίσως λόγω θορύβου ή λόγω άγχους. Επίσης η όψη αυτή φέρνει στην επιφάνεια άλυτα γραφειοκρατικά, εργασιακά ή άλλα ζητήματα, κι αυτό σάς χαλά επίσης την ησυχία, όμως όλος ο μήνας θα είναι περίοδος που θα κλείνετε κύκλους και θέματα.

Ταύρος
Προσέξτε τις εντάσεις στις φιλικές σας σχέσεις, καθώς η σύνοδος Ερμή-Άρη προκαλεί εκνευρισμό και ωθεί σε λογομαχίες. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξουν αντιπαραθέσεις σε ομάδες ή συλλόγους στους οποίους δραστηριοποιείστε, ακόμα και μέσα απ' το ίντερνετ. Τα ψέματα ενοχλούν ιδιαίτερα το ζώδιό σας, κι αυτά τώρα είναι κυρίως η πηγή έντασης.

Δίδυμοι
Αρκετό άγχος και νευρική ένταση προκαλεί η σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε για δυο-τρεις ακόμα μέρες τα κοψίματα, τα καψίματα και άλλα μικροατυχήματα ή φλεγμονές. Προσοχή επίσης σε αντιπαραθέσεις με άτομα εξουσίας, και στον εκνευρισμό στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στις καθημερινές επικοινωνίες.

Καρκίνος
Η συνάντηση του Ερμή με τον πολεμικό Άρη προκαλεί άγχος ή ταλαιπωρίες σε θέματα σπουδών ή νομικών. Επίσης προσέξτε και τις ταλαιπωρίες στα ταξίδια. Πιθανές συγκρούσεις με συγγενείς εξ' αγχιστείας. Είναι μια επιρροή που για δυο-τρεις ακόμα μέρες θα ωθεί και σε ιδεολογικές, πολιτικές ή φιλοσοφικές αντιπαραθέσεις και οξύνσεις.

Λέων
Η μάχη για το ποιος θα έχει το κοντρόλ των καταστάσεων στις στενές σχέσεις θα μαίνεται σήμερα και για δυο-τρεις ακόμα μέρες. Ίσως προσπαθείτε να επηρεάσετε τους άλλους με πιεστικό τρόπο. Η σύνοδος Ερμή-Άρη, εκτός απ' τα παραπάνω, φέρνει επίσης και οικονομικά άγχη ή ανταγωνισμούς. Και στα ερωτικά μπορεί να είστε κάπως επιθετικοί.

Παρθένος
Αρκετή νευρική ένταση προκαλεί η σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που είναι λογικό να φέρνει λογομαχίες και προστριβές, ειδικά σε σχέσεις και συνεργασίες. Η τάση σας για κριτική εκνευρίζει τους άλλους αλλά και εσάς τους ίδιους. Προφυλάξτε την υγεία και τα ευαίσθητα έντερά σας από φλεγμονές, κρυώματα και μικρο-ατυχήματα.

Ζυγός
Εύφλεκτο κλίμα στο χώρο εργασίας και στη καθημερινότητα γενικά προκαλεί η σύνοδος Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα. Για δυο-τρεις ακόμα μέρες προσέξτε τις εντάσεις με συναδέλφους ή και με υφισταμένους. Επίσης η υγεία ίσως είναι λίγο πιο ευαίσθητη, με πιθανά οξέα, κρυολογήματα και μικροενοχλήσεις – τραφείτε ελαφριά, χωρίς καρυκεύματα.

Σκορπιός
Η συνάντηση του Ερμή με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί να φέρει νέες ερωτικές γνωριμίες και ξεκινήματα. Ωστόσο στην επικοινωνία υπάρχει και εριστικότητα, ενώ μπορεί να διεκδικείτε κάπως άχαρα το αντικείμενο του πόθου σας. Εκτονώστε την ενέργειά σας σε κάτι δημιουργικό, σε σπορ, χορό, χειροτεχνίες κλπ. Πιθανή εγκυμοσύνη.

Τοξότης
Τον βιαστικό και αδέξιο εαυτό σας βγάζει στην επιφάνεια η σύνοδος Ερμή-Άρη, μια όψη που κορυφώνεται σήμερα και η οποία κάνει το κλίμα εύφλεκτο στις καθημερινές επικοινωνίες. Πιθανές συγκρούσεις με άτομα της οικογένειας. Ταλαιπωρίες για θέματα σπιτιού ή ακινήτων. Μην είστε νευρικοί στην οδήγηση. Προσοχή σε μικρο-ατυχήματα.

Αιγόκερως
Ερμής και Άρης συναντώνται σε μια εύφλεκτη σύνοδο, η οποία επηρεάζει τον επικοινωνιακό σας οίκο. Έτσι για δυο-τρεις ακόμα μέρες προσέξτε ιδιαίτερα τον εκνευρισμό σε καθημερινές επαφές και συναλλαγές, όπως επίσης και τις ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις. Επίσης προσοχή σε λογομαχίες με αδέρφια και συγγενείς. Πολλές σκέψεις, λόγια αλλά και εμπνεύσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being