Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εκδρομή στους Δελφούς μιλώντας για Τέχνη

Εκδρομή στους Δελφούς μιλώντας για Τέχνη

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ο ΣΕΑ διοργανώνει επίσκεψη στους Δελφούς

Εκδρομή στους Δελφούς μιλώντας για ΤέχνηΔιάλογο για τη σχέση μνημείων και σύγχρονης τέχνης, με δύο ανοιχτές συζητήσεις και μια επίσκεψη, ξεκινά ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ). Συγκεκριμένα, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ο ΣΕΑ διοργανώνει επίσκεψη στους Δελφούς, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την έκθεση γλυπτικής του Γιώργου Ξένου «Διερχόμενοι και Ορώντες», που φιλοξενείται στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο των Δελφών, και να συνομιλήσουν με τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Επίσης, στις 25/2 και στις 1/4 θα πραγματοποιηθούν δύο ανοιχτές συζητήσεις για το ίδιο θέμα, με τη συμμετοχή αρχαιολόγων και καλλιτεχνών στο κτίριο του ΣΕΑ (οι ομιλητές και το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα).

Για την επίσκεψη στους Δελφούς, το πούλμαν θα αναχωρήσει την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, στις 9 π.μ. έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και προβλέπεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις 7.30 μ.μ. Το κόστος συμμετοχής θα είναι 10-12 ευρώ ανά άτομο, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών. Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο των Δελφών στις 3/2 είναι δωρεάν για το κοινό.

Σημειώνεται ότι μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι μεταβούν με ιδιωτικό αυτοκίνητο, με την προϋπόθεση να βρίσκονται στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών στις 12 μ.μ.

Συμμετοχές στο [email protected] ή στο 2103252214 (Ώρες επικοινωνίας: Τρίτη & Πέμπτη: 12.00-17.30, Τετάρτη: 13.00-19.00, Παρασκευή: 10.30-16.30).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture