Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Δήμαρχος Αθηναίων δώρισε απορριμματοφόρο στη Δυτική Αχαΐα

Ο Δήμαρχος Αθηναίων δώρισε απορριμματοφό...

Ευχαριστήρια επιστολή του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου προς τον Γ. Καμίνης

Με αφορμή την εκ μέρους του δήμου Αθηναίων δωρεά ενός απορριμματοφόρου οχήματος προς το δήμο Δυτικής Αχαΐας, ο δήμαρχος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος έστειλε σχετική ευχαριστήρια επιστολή προς το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας και ανακύκλωσης του δήμου Αθηναίων Ανδρέα Βαρελά.

Στην επιστολή του ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας μιλά για «….γενναιόδωρη πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς του δήμου Αθηναίων ….» που «…σε κάθε περίπτωση θα «πιάσει» τόπο…».

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος στην παραπάνω επιστολή του δεν παραλείπει να κάνει αναφορά στη δύσκολη οικονομικά πραγματικότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα αλλά και του δήμου Δυτικής Αχαΐας συγκεκριμένα, πραγματικότητα που οδηγεί σε αδυναμία αντικατάστασης ή εκσυγχρονισμού των οχημάτων καθαριότητας του δήμου.

Στο κλείσιμο της επιστολής του ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας απευθυνόμενος προς την ηγεσία του δήμου Αθηναίων εκφράζει τη βεβαιότητα «…ότι και στο προσεχές μέλλον στα πλαίσια της αλληλεγγύης που είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει τόσο η κοινωνία μας όσο και η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είστε πάντα- στο μέτρο του δυνατού- δίπλα μας…..».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις