Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 17 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 17 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας ο επικοινωνιακός Ερμής, σχηματίζει αντίθεση με τον τεράστιο Δία, μια όψη που τις τελευταίες μέρες ωθεί σε ακρότητες στο λόγο, είτε με τη μορφή υπερβολικών αστείων ή μπορεί να σας κάνει φανατικούς στις ιδέες σας. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, ενώ καλό θα ήταν να ακούγατε καλύτερα τους άλλους.

Αιγόκερως

Αν και το ζώδιό σας είναι πολύ οργανωτικό κι αξιόπιστο, τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία μπορεί να σας διέφυγαν ορισμένες λεπτομέρειες, ή μπορεί να κάνατε κάποιους λάθος υπολογισμούς, κυρίως στα επαγγελματικά. Σήμερα κορυφώνεται η όψη αυτή, ενώ δεν αποκλείεται να σας σχολιάζουν κρυφά ορισμένα άτομα.

Υδροχόος

Το ζώδιό σας έχει προχωρημένες αλλά και φανατικές ιδεολογίες, φανατισμός που ειδικά αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να σας εμπλέξει σε αντιπαραθέσεις που βγαίνουν εκτός ορίων. Σήμερα κορυφώνεται η όψη αυτή – προσπαθήστε να καταλάβετε καλύτερα τους φίλους και τα παιδιά σας.

Ιχθείς

Εύκολα «χαώνει» το ζώδιό σας και ξεχνάει ή χάνει σημαντικές λεπτομέρειες, ενώ τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία μπορεί να είσαστε ακόμα πιο απερίσκεπτοι στην επικοινωνία και σε καθημερινές συναλλαγές. Προσέξτε ακόμα να μην υπολογίσετε λάθος ορισμένα πράγματα και μην παρασύρεστε από υποσχέσεις.

Κριός

Η αντίθεση Ερμή-Δία μπορεί να κάνει τη διάθεση θετική και χιουμοριστική, ωστόσο ωθεί σε απερίσκεπτες κινήσεις και λόγια. Για δυο-τρεις ακόμα μέρες, προσέξτε τις υπερβολές στο λόγο, τα επικοινωνιακά λάθη, ακόμα και τις γκάφες. Καλύτερα να μην εμπλακείτε σε ιδεολογικές συζητήσεις. Συναντήσεις με τους φίλους και δικτύωση σήμερα.

Ταύρος

Το ζώδιό σας έχει σοβαρές ηθικές αξίες για τις οποίες είναι υπερήφανο, όμως η αντίθεση Ερμή-Δία τις τελευταίες μέρες σάς κάνει να υπερασπίζεστε τις αξίες σας με κάπως υπερβολικό ή και άκομψο τρόπο. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του, ενώ ακόμα θα πρέπει να προσέξετε τις σπατάλες και την απερισκεψία γενικά στα οικονομικά.

Δίδυμοι

Σε επικοινωνιακές ακρότητες ωθεί η αντίθεση Ερμή-Δία, που σημαίνει ότι μπορεί να γίνονται ακραίες λεκτικές αντιπαραθέσεις τις τελευταίες μέρες, ενώ σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή. Ίσως δεν καταλαβαίνετε τον σύντροφο, τους φίλους ή τους συνεργάτες – δώστε τους περισσότερη σημασία και μπείτε στη θέση τους.

Καρκίνος

Η όψη αντίθεσης Ερμή-Δία προκαλεί απερισκεψία και αμέλεια στην επικοινωνία και μπορεί έτσι να κάνετε ορισμένα λάθη στη δουλειά ή σε καθημερινές συναλλαγές. Φανείτε περισσότερο ακριβείς και κάντε σωστότερους υπολογισμούς. Κορυφώνεται σήμερα η όψη αυτή, ενώ μπορεί να προκαλέσει και κάποια παρασκήνια, κουτσομπολιά κλπ.

Λέων

Εξωστρέφεια και ανάγκη για επικοινωνία και φλερτ δίνει η αντίθεση Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ωστόσο ωθεί και σε υπερβολικές τάσεις επίδειξης δυνάμεων και γνώσεων. Προσέξτε τις ακρότητες με τις παρέες σας και φροντίστε να αποφύγετε πολιτικές και ιδεολογικές αντιπαραθέσεις, καθώς υπάρχει έντονη πόλωση τώρα.

Παρθένος

Το ζώδιό σας συχνά κάνει ότι τα ξέρει όλα, ενώ ειδικά αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ερμή-Δία, η τάση σας αυτή βγαίνει πιο έντονα στην επιφάνεια, κάτι που οδηγεί και σε οξύνσεις επικοινωνιακές. Προσέξτε επίσης να μην δίνετε υπερβολική σημασία σε λεπτομέρειες και σε ασήμαντα πράγματα, χάνοντας έτσι την προοπτική σας.

Ζυγός

Σήμερα και για δυο ακόμα μέρες προσέξτε τα επικοινωνιακά λάθη από αμέλεια και απερισκεψία στα οποία ωθεί η αντίθεση Ερμή-Δία. Βγάζει τον τεμπέλικο εαυτό σας στην επιφάνεια και μπορεί να λειτουργήσετε με φυγοπονία σε ορισμένα θέματα. Επίσης αποφύγετε τις ιδεολογικές συζητήσεις. Προσφέρει όμως χιούμορ κι αισιοδοξία.

Σκορπιός

Σε απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις και σπατάλες οδηγεί η αντίθεση Ερμή-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Επίσης, προσέξτε να μην υπολογίσετε λάθος ορισμένα οικονομικά θέματα – μην βασίζεστε σε υποσχέσεις και μην είστε υπεραισιόδοξοι. Επίσης, φροντίστε να αποφύγετε να δώσετε έκταση σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being