Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 4ωρη στάση εργασίας ενώ παραμένουν υπό κατάληψη τα Δημαρχεία και τα Δημοτικά κτίρια

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 4ωρη στάση εργασίας ενώ παραμέν...

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, στη 1.00 το μεσημέρι το Γενικό Συμβούλιο θα επανεξετάσει τη στάση του

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι, για αύριο ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 έχει προκηρυχθεί 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το βράδυ για την απογευματινή βάρδια.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 το πρωί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη). Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με ενδιάμεσο σταθμό την Πλατεία Κλαυθμώνος. Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.

Στο μεταξύ, παραμένουν υπό κατάληψη τα Δημαρχεία και τα Δημοτικά κτίρια, ενώ οι Σύλλογοι πραγματοποιούν Γενικές Συνελεύσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων του κλάδου ενάντια στις απολύσεις που προωθεί η άθλια συγκυβέρνηση και στην οικονομική κατάρρευση των Δήμων που συνεπάγεται η καταστροφική μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζεται κατ’ επιταγήν των ξένων δανειστών.

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, στη 1.00 το μεσημέρι το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχοντας και τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Συλλόγων θα συνεδριάσει προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της απέναντι στη βάρβαρη και απάνθρωπη πολιτική που υπαγορεύεται από την τρόικα και εφαρμόζεται από την άθλια συγκυβέρνηση με στόχο να οδηγηθούν χιλιάδες εργαζόμενοι στην ανεργία και να μπει «ταφόπλακα» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προς όφελος των επιχειρηματικών-εργοδοτικών συμφερόντων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις