Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός το πρωί της ερχόμενης Κυριακής

Πάτρα: Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός το ...

Στον Έσπερο, υπό την αιγίδα του Δήμου

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου 2012, η “Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού Πάτρας” , υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, πραγματοποιεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, και ώρα 11:00 π.μ., εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό.

"Μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας συμμετέχουμε και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό, που έχει ως σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία. Παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά. Η ομάδα λειτουργεί εθελοντικά με σκοπό την «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό. Η δράση του “ταυτόχρονου” θηλασμού" είναι απλά η αφορμή σε μια ευρεία προσπάθεια ευαισθητοποίησης των νέων μητέρων και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα, με την ελπίδα μια μέρα να δούμε μια πιο φιλική για το θηλασμό Ελλάδα και περισσότερες γυναίκες να εμπιστεύονται τη φύση και να θηλάζουν τα παιδιά τους!

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, εγκυμονούσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε, να γιορτάσουμε μαζί την εβδομάδα μητρικού θηλασμού στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α, αρ. 21-31 στο αίθριο ΕΣΠΕΡΟΣ. Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00μ. θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε πολλές πόλεις της χώρας!

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η Νεράιδα Καϊμακά Γιάννα, η οποία θα απασχολήσει τους μικρούς μας φίλους απο τις 11:00 π.μ. εως και τις 2:00 μ.μ. Θα υπάρχουν επίσης δωράκια για τις εγκύους και τις θηλάζουσες που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, καθώς και πολλές ακόμα εκπλήξεις!!!".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις