Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένστολοι πάνε με λεωφορεία στην Αθήνα - "Έχουμε φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης " - Δυναμικό παρών στην πανελλαδική συγκέντρωση

Πάτρα: Ένστολοι πάνε με λεωφορεία στην Α...

Το απόγευμα στο Καλλιμάρμαρο

Ένστολοι και από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή θα δώσουν το παρών το απόγευμα στην Αθήνα και στην πανελλαδική συγκέντρωση που πραγματοποιούν στο Καλλιμάρμαρο εργαζόμενοι στα σώματα Ασφαλείας,  αντιδρώντας στις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.

Δύο λωφορεία από την πλευρά των αστυνομικών θα ξεκινήσουν στις 2 το μεσημέρι από τον οδό Αμερικής.

Επίσης λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 13.30 από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Από το Πυροσεστικό Σώμα θα αναχωρήσουν δύο λεωφορεία, στις 2 το μεσημέρι. Το ένα από τη Ναυαρίνου και Μαξίμου και το άλλο από τη ΝΕΟ Πατρών - Κορίνθου, όπυς είναι τα γραφεία της ΕΜΑΚ. Αρκετοί αναμένεται να μετακινηθούν με τα ΙΧ. τους.

Εκτιμήσεις των συνδικαλιστών αναφέρουν ότι θα είναι η μεραλύτερη των τελευταίων ετών.

Όπως δήλωσε στο thebest.gr ο Πρόεδρος των Πυροσεστών στη Δυτικής Ελλάδα και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας ΟΜοσπονδίας η κατάσταση έχει φτάει στο απροχώρητο με τις συνεχείς περικοπές του μισθού. "Έχουμε προσφέρει και τώρα έχουμε φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης" δηλώνει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει ήδη ο μισθός των πυροσβεστών έχει μειωθεί κατα 35% μέχρι τώρα και έπεται συνέχεια. Ο βασικός μισθός τους ανέρχεται στα 680 ευρώ και ο μλεσος βασικός στα 899 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις