Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από σήμερα και για ένα μήνα, θα φέρει το κλείσιμο κύκλων σε σχέσεις αλλά και σε οικονομικά ζητήματα. Επίσης θα μαλακώσει τον ψυχικό σας κόσμο, ο ύπνος σας θα καλυτερεύσει αισθητά, ενώ οι στιγμές απομόνωσης κι επαφής με τη φύση θα είναι ανακουφιστικές. Ευνοείται ο διαλογισμός, η γιόγκα, η τέχνη.

Ζυγός

Σήμερα εισέρχεται η Αφροδίτη στο Λέοντα, απ’ όπου για ένα μήνα θα ευνοήσει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης. Έτσι οι φιλικές σας σχέσεις γλυκαίνουν, ενώ είναι ιδανική περίοδος για ενασχόληση με ομάδες, συλλόγους κλπ, ιδιαίτερα μάλιστα αν είναι και καλλιτεχνικού χαρακτήρα. Το μέλλον δείχνει πιο όμορφο τώρα. Ευχάριστη online δικτύωση.

Σκορπιός

Το πέρασμα της Αφροδίτης απ’ το Λέοντα από σήμερα μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, θα βελτιώσει τη δημόσια εικόνα σας και τις σχέσεις σας με ανωτέρους. Είναι ιδανική εποχή για να προωθήσετε τη δουλειά σας, καθώς θα είστε πιο αγαπητοί. Καλή εποχή επίσης για δημόσιες σχέσεις και για νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

Τοξότης

Θα ευνοήσει το ζώδιό σας η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Λέοντα από σήμερα μέχρι τις 3/10, η οποία θα ομορφύνει την εμφάνιση και τη διάθεσή σας. Βελτίωση επίσης στα έσοδα. Έρωτες στα ταξίδια ή με άτομα απ’ το εξωτερικό. Οι σχέσεις με καθηγητές και συγγενείς καλυτερεύουν. Ιδανική εποχή για φλερτ, ψώνια και νέο κούρεμα.

Αιγόκερως

Θετική για τα οικονομικά σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Λέοντα για ένα μήνα, η οποία θα ευνοήσει κυρίως θέματα δανείων, καρτών, ασφαλειών, κληρονομικών, εφορίας κλπ, ενώ είναι καλή εποχή για οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες. Ο ερωτικός τομέας γίνεται ικανοποιητικός – βαθύτερη και πιο αρμονική επαφή με το σύντροφο.

Υδροχόος

Πολύ ευεργετική για τις σχέσεις σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Λέοντα, η οποία για ένα μήνα θα φέρει αρμονία στις επαφές σας με τους άλλους και με τους συνεργάτες. Νέοι έρωτες και αρκετό φλερτ, με τη γοητεία σας να είναι στα ύψη. Ιδανική περίοδος για να φροντίσετε την εμφάνισή σας και να κάνετε ψώνια.

Ιχθύες

Η διέλευση της  Αφροδίτης απ’ το Λέοντα θα ευεργετήσει  τον επαγγελματικό σας τομέα για ένα μήνα. Το κλίμα στο χώρο δουλειάς γίνεται πιο άνετο και αρμονικό – πιθανά και φλερτ εκεί. Επίσης η διέλευση αυτή θα φέρει και βελτίωση στην υγεία σας. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη και απολαμβάνετε μικρά πράγματα της ζωής.

Κριός

Ευεργετική για  το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το φιλικό σας  ζώδιο του Λέοντα από σήμερα έως τις 3 Οκτωβρίου, η οποία θα φέρει νέους έρωτες στη ζωή σας, ευκαιρίες για διασκέδαση και όμορφες στιγμές. Η γοητεία σας σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Βελτίωση και στα οικονομικά, όπως επίσης και στις σχέσεις με τα παιδιά.

Ταύρος

Η είσοδος της  Αφροδίτης στο Λέοντα θα ευνοήσει τον τομέα του σπιτιού και  της οικογένειας για ένα περίπου μήνα. Ιδανική περίοδος για να διακοσμήσετε το χώρο σας, για να μετακομίσετε ή να αγοράσετε ακίνητο. Οι σχέσεις με τους δικούς σας γλυκαίνουν, ενώ και ο συναισθηματικός σας κόσμος ομορφαίνει και ηρεμεί.

Δίδυμοι

Ευχάριστες γνωριμίες, βόλτες, συζητήσεις και όμορφα ταξιδάκια θα φέρει η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Λέοντα από σήμερα μέχρι τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Οι αδερφικές και συγγενικές γενικά σχέσεις αποκτούν αρμονία, ενώ ο λόγος σας και ο τρόπος που επικοινωνείτε γλυκαίνει. Ο νους σας επίσης ηρεμεί και γίνεται πιο ειρηνικός.

Καρκίνος

Φεύγει σήμερα η Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας, η  οποία ναι μεν απ’ τις 7/8 ανέβασε  τη γοητεία σας, ωστόσο έφερε και  αρκετά «δράματα» ή δοκιμασίες στις σχέσεις. Η διέλευσή της απ’ το Λέοντα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας για ένα μήνα, τα έσοδα βελτιώνονται, ενώ είναι ιδανική περίοδος για ψώνια και θα αγοράσετε πράγματα που θα ευχαριστηθείτε.

Λέων

Στο ζώδιό σας  εισέρχεται η γλυκιά Αφροδίτη σήμερα και απογειώνει τη γοητεία και  τις κατακτήσεις σας. Μέχρι τις 3 Οκτωβρίου που θα περάσει στο επόμενο ζώδιο, θα φέρει όμορφες παρουσίες στη ζωή σας, φλερτ, στιγμές ηρεμίας, βελτίωση στα έσοδα, ενώ θα απολαύσετε στο μάξιμουμ τις αισθήσεις, τη μουσική, τον έρωτα, το καλό φαγητό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being