Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 8 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα, 8 Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή έφερε αρκετές καθυστερήσεις και αναποδιές σε πληρωμές, σε αγορές, πωλήσεις και σε άλλα οικονομικά ζητήματα απ’ τον Ιούλιο. Ωστόσο σήμερα επιτέλους γυρνά σε ορθή πορεία και βελτιώνονται τα πράγματα. Συνεχίζει ωστόσο να υπάρχει μια –εκνευριστική κατά περιόδους- βραδύτητα.

Λέων

Ο Ερμής διέτρεχε ανάποδα το ζώδιό σας απ’ τα μέσα Ιουλίου, μια επιρροή που εκτός από καθυστερήσεις κι αναβολές, έφερε και reunions με παλιούς φίλους ή γνωστούς, ενώ είχατε και την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε τα δημιουργικά σχέδιά σας για το μέλλον. Γυρνά σε ορθή πορεία σήμερα κι έτσι η επικοινωνία σιγά σιγά «στρώνει».

Παρθένος

Απ’ τον Ιούλιο ο ανάδρομος Ερμής έφερε έντονη ασυνεννοησία με τους γύρω σας, τους οποίους δυσκολευτήκατε να κατανοήσετε. Γυρνά σε ορθή πορεία σήμερα, κι έτσι η επικοινωνία βελτιώνεται σταδιακά, ενώ θα δώσει και την ευκαιρία για κλείσιμο επαγγελματικών ή άλλων ζητημάτων για όλο τον υπόλοιπο μήνα.

Ζυγός

Η ανάδρομος Ερμής απ’ τον Ιούλιο έδωσε την ευκαιρία για συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό και για επαφές με συλλόγους ή ομάδες στις οποίες δραστηριοποιούσασταν στο παρελθόν. Ταυτόχρονα αναθεωρήσατε τα σχέδιά σας. Γυρνά σε ορθή πορεία σήμερα και θα φέρει νέες φιλίες για τον υπόλοιπο μήνα.

Σκορπιός

Ταλαιπώρησε το ζώδιό σας η ανάδρομη πορεία του Ερμή απ’ τα μέσα Ιουλίου, με αρκετές καθυστερήσεις στα επαγγελματικά, με αναβολές σε ραντεβού και κακές συνεννοήσεις γενικά. Σήμερα ωστόσο γυρνά σε ορθή πορεία, κι έτσι η επικοινωνία βελτιώνεται σταδιακά, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για επαγγελματικές επαφές έως το τέλος του μήνα.

Τοξότης

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή είναι πιθανό να έφερε αρκετές καθυστερήσεις ή αναβολές στα ταξίδια σας ή σε νομικά θέματα απ’ τον Ιούλιο, ωστόσο σήμερα επιστρέφει στην κανονική του πορεία. Για λίγες μέρες ακόμα θα κινούνται αργά τα πράγματα, ωστόσο αυτή η βραδύτητα θα επιτρέψει στιγμές χαλάρωσης και χαράς.

Αιγόκερως

Απ’ τον Ιούλιο είναι πιθανό να υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες σε οικονομικά θέματα, σε πληρωμές, δάνεια, επενδύσεις κλπ, λόγω του ανάδρομου Ερμή, ωστόσο μπορεί να υπήρξε και η αποπληρωμή χρεών. Σήμερα γυρνά σε ορθή πορεία, κι έτσι οι οικονομικές συναλλαγές και η επικοινωνία βελτιώνονται σταδιακά.

Υδροχόος

Η διέλευση του Ερμή απ’ το Λέοντα απ’ τα τέλη Ιουνίου έφερε αρκετή κοινωνικότητα και γνωριμίες στη ζωή σας, ενώ λόγω και της ανάδρομης πορείας πολλοί από εσάς είχατε και επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες ή φίλους. Σήμερα γυρνά σε ορθή πορεία, η επικοινωνία βελτιώνεται, ενώ θα συνεχίσει η κοινωνικότητα για όλο το μήνα.

Ιχθείς

Αρκετές καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητα γενικά έφερε ο ανάδρομος Ερμής απ’ τα μέσα Ιουλίου – δυσκολία στην επικοινωνία. Γυρνά όμως στην κανονική του πορεία σήμερα, κι έτσι σιγά σιγά βελτιώνεται η καθημερινότητα, με μια βραδύτητα για λίγες ακόμα μέρες. Επαγγελματικές επαφές για όλο το μήνα.

Κριός

Ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία σήμερα, αφού έδωσε την ευκαιρία για επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες απ’ τον Ιούλιο, αλλά και για συναντήσεις με συγγενείς ή συναδέλφους που είχατε να δείτε καιρό. Καλό θα ήταν ωστόσο να αποφύγετε τυχόν ξεκινήματα μέχρι τα μέσα Αυγούστου, λόγω και άλλων δυσμενών επιρροών.

Ταύρος

Το ζώδιό σας το ταλαιπώρησε παραπάνω απ’ τα υπόλοιπα η ανάδρομη πορεία του Ερμή απ’ τα μέσα Ιουλίου, με αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και σε θέματα σπιτιού. Γυρνά όμως σε ορθή πορεία σήμερα, κι έτσι σιγά σιγά θα τακτοποιηθούν πιο εύκολα ανάλογα ζητήματα. Παραμένει μια αργή περίοδος ωστόσο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being