Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Κι ομως συμβαίνουν και αυτά! Μεθυσμένος ποδηλάτης υπαίτιος τροχαίου!!!

Πύργος: Κι ομως συμβαίνουν και αυτά! Μεθ...

Τραυματίστηκε ελαφρά

Με ελαφρά τραύματα στα χέρια μεταφέρθηκε στο γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» ένας 29χρονος άνδρας υπήκοος Αλβανίας ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά το βράδυ της Κυριακής σε τροχαίο ατύχημα στη Ζαχάρω ενώ από έλεγχο που του έγινε ο νεαρός δεν διέθετε την απαραίτητη άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το ατύχημα συνέβη στο χωριό Κακόβατος, όταν ο 29χρονος Αλβανός, όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και οδηγώντας το ποδήλατό του, συγκρούστηκε με ακόμα δύο ποδηλάτες ανήλικους από την περιοχή του Κακοβάτου.

Από την πτώση τραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια ο αλλοδαπός άνδρας που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός Αλβανός από έλεγχο που του έγινε απεδείχθη πως δεν διέθετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που να του επιτρέπουν την παραμονή στη Χώρα. Έτσι ο νεαρός Αλβανός που χτύπησε με το ποδήλατό του τους δύο ανήλικους ποδηλάτες, χθες το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα του Πύργου και κρατείται για τη διοικητική του απέλαση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις