Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συναυλία με jazz και funky αποχρώσεις απόψε στη Μυρτιά Αιγίου

Συναυλία με jazz και funky αποχρώσεις απ...

Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και Μαρία Παπαγεωργίου παρουσιάζουν τη δουλειά τους

Στο κοινό της Αιγιάλειας θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Αιγιάλειας ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και η Μαρία Παπαγεωργίου.

Έπειτα από σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στις μουσικές σκηνές της Αθήνας και στα πλαίσια των καλοκαιρινών τους εμφανίσεων οι δύο εξαίρετοι καλλιτέχνες της νέας γενιάς έρχονται στην πόλη του Αιγίου για μια συναυλία την Κυριακή 29 Ιουλίου.

Στον εξωτερικό χώρο του «Πολύκεντρου» στη Μυρτιά Αιγίου, θα ταξιδέψουν μουσικά το κοινό με τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη με τίτλο «Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας», από τον κοινό τους δίσκο με τίτλο «Όμορφοι και Ηττημένοι», αλλά και με καινούρια τραγούδια  από το νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Από το πρόγραμμα τους δε λείπουν οι πρωτότυπες διασκευές τραγουδιών που μέχρι σήμερα ξαφνιάζουν ευχάριστα το κοινό των συναυλιών τους.

Από το Θάνο Μικρούτσικο, το Σωκράτη Μάλαμα, το Γιάννη Αγγελάκα, τον Παναγιώτη Τούντα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου μέχρι το Michael Jackson και τους Potrished, οι παραδοσιακοί ήχοι συναντούν τις Jazz αποχρώσεις και τη Funky διάθεση.  Μαζί τους ο Θανάσης Αρχανιώτης στα τύμπανα, ο Θάνος Κολοκυθάς στο μπάσο, και ο Χρήστος Τόλης στα πλήκτρα.

Η συναυλία, που διοργανώνεται από το δήμο Αιγιάλειας και τη ΔΗΚΕΠΑ, θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture