Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η... Χρυσαυγίτισσα που ανέβαζε απίστευτα tweet κάτω από τη μύτη της Ολυμπιακής Επιτροπής και ήθελε να γίνει ...Ολυμπιονίκης!

Η...  Χρυσαυγίτισσα που ανέβαζε απίστευτ...

Της Γιώτας Κοντογεωργοπούλου

Το ερώτημα αναφύεται αυθόρμητα. Με αυτό το ανέκδοτο περί ιού του Νείλου και Αφρικανών, ποιό ηθικό και ψυχολογικό υπόβαθρο θα πρέπει να έχει κανείς για να μπορέσει να γελάσει, πολλώ δε μάλλον να το ανεβάσει και στο τwitter για να μοιραστεί τη σοφία με άλλους; Ήταν κάτι παραπάνω απο σαφές από την πρώτη στιγμή  ότι επρόκειτο για κάτι βαθύτερο από το απλό αστείο που επικαλείται η αποκλεισθείσα απο τους αγώνες Βούλα Παπαχρήστου.

Όπως είναι σαφές και ότι η ποιότητα του αστείου και ο ρυθμός της χαλαρότητας, είναι οι μεγαλύτεροι προδότες των προθέσεων και των ιδεών και λειτουργούν ως ακτινογραφία του χαρακτήρα.

Τα αντανακλαστικά αυτής της χώρας ενεργοποιήθηκαν άμεσα, σχεδόν γονιδιακά, για να προστατέψουν το αδικημένο τέκνο της αθλητικής οικογένειας απο τους κακούς "λύκους" που δεν κατανόησαν ότι πρόκειται περί αυθόρμητου τυχαίου αστείου, προερχόμενου από μια νεαρή που- παρεμπιπτόντως- φιλοδοξεί να γίνει και ολυμπινίκης, να υπηρετήσει δηλαδή διεθνώς και σε πρώτο πλάνο το ιδεώδες της ανεξιθρησκείας, της ανοχής στη διαφορετικότητα και της αδελφοποίησης των λαών, ενάντια σε κάθε ρατσιστική αντίληψη και σε κάθε αποκλεισμό.

"Κάτω τα χέρια από το παιδί" να φωνάζουν απο χθες οι στοργικοί ...γονείς.

Δεν είναι κακό να θέλει μια χώρα να προστατεύσει τα παιδιά της, αρκεί να έχει ένα μέτρο και ένα όριο...

Διότι η πολύ προστατευτική μάνα, συνήθως δίνει στην κοινωνία μεγάλα... κωλόπαιδα. Ας δούμε λοιπόν λίγο καλύτερα το δικό μας το..παιδί.

Πόσο τυχαία και παιδιαριώδης μπορεί να είναι μια ανάρτηση στο Twitter, όταν αυτή, όπως αποδεικνύεται απο το ρεπορτάζ, έχει πλούσιο ηλεκτρονικό παρελθόν;

Διότι η αποκλεισμένη Βούλα, όπως αποκαλύπτεται στο iefimerida, φέρεται να είχε αναρτήσει τη φωτογραφία ενός πιστολιού στο οποίο είχε πάνω χαραγμένη τη φράση «Μολών Λαβέ», αλλά και βίντεο με τίτλο «γάμα τον κωλότουρκο».

Στις 19 Ιουλίου έδινε σύνδεσμο προς το ακροδεξιό site Hellenic Pride που είχε άρθρο με τίτλο «Η  Χρυσή Αυγή  σβήνει φωτιές την ώρα που οι “νεολέρες” των κομμάτων κάνουν κάμπινγκ με τα λεφτά του Λαού» ενώ  μέρες νωρίτερα  είχε κάνει retweet άρθρο της Χρυσής Αυγής για την δημοσκοπική της άνοδο.

Στις 17 Ιουλίου, είχε κάνει retweet συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη   στο Crash ενώ στις 20 Ιουλίου του είχε ευχηθεί χρόνια πολλά.  «Να είσαι πάντα γερός και αληθινός».

Αυτοί οι υποτιθέμενοι φύλακες της τιμής της ελληνικής αποστολής, αυτοί οι φρουροί της ιδέας της Ολυμπιάδας, της γεννημένης  στα μέρη μας. δεν τα έβλεπαν αυτά τα τέρατα όλο το προηγούμενο διάστημα;

Τι έγινε και ανακάλυψαν έτσι ξαφνικά ότι η αθλήτρια είναι ιδεολογικό πρωτοξάδελφο του Κασιδιάρη; Σε ποιον ύπνο βαθύ είχαν  πέσει τα μέλη της και τελικά πως και γιατί ξύπνησαν και δεν  μπήκαν στον κόπο να αφυπνιστούν νωρίτερα μήπως προλάβουν να ξυπνήσουν και τη μικρή Βούλα απο το "χρυσό" λήθαργο;

Είθισται τελευταία να γινόμαστε περίγελως και στις Ολυμπιάδες...Πότε με ντόπες και πότε με...ιδέες.

Η τερατογένεση της κάλπης του καλοκαιριού, έχει πολλούς fun σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας.

Αυτούς που ανεβάζουν ενσυνείδητα tweet,  αλλά και -ακόμη χειρότερα- αυτούς που το κάνουν πράγματι για ...πλάκα και δεν καταλαβαίνουν ότι ο ιός του Νείλου έχει "τσιμπήσει" το μυαλό τους και το οδηγεί ύπουλα στο ρατσισμό.

Άντε και χρυσό μετάλλιο στο... άθλιο...

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις