Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο «Παράδεισος» του Παναγιώτη Φαφούτη κυκλοφορεί πλέον σε dvd

Ο «Παράδεισος» του Παναγιώτη Φαφούτη κυκ...

Η ταινία που έχει γυριστεί στην Πάτρα είχε κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την StraDa Films

Μπορεί όταν βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου να μην είχε την αναμενόμενη εισπρακτική επιτυχία, ωστόσο η 2η μεγάλου μήκους ταινία του ταλαντούχου Πατρινού σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη «Παράδεισος» δείχνει να έχει ιδιαίτερη ζήτηση τώρα που κυκλοφορεί σε dvd στα dvdclub από την εταιρεία Audiovisual. Μάλιστα το σχετικό dvd είναι πολύ προσεγμένο και περιέχει εκτός από το τρέιλερ και ειδικό αφιέρωμα για το πώς γυρίστηκε η ταινία του 42χρονου Παναγιώτη Φαφούτη.

Σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει ο ίδιος και εκτυλίσσεται μέσα σ’ ένα σαββατοκύριακο, το τελευταίο της Αποκριάς, μέσα στο χάος και στα χρώματα του καρναβαλιού, στα εκτυφλωτικά φώτα και στα φανταχτερά άρματα, τέσσερα ζευγάρια προσπαθούν να βρουν τον δικό τους Παράδεισο. Η Μαριάννα (Νατάσσα Ζάγκα) γυρίζει στην Πάτρα από το Λονδίνο αποφασισμένη να ζήσει για πάντα με το Μιχάλη (Μιχάλης Φωτόπουλος), ο Νίκος (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) προσπαθεί να εκδηλώσει τον κρυφό πόθο του για το αφεντικό του Σωκράτη (Χρήστος Λούλης) τρέμοντας την ενδεχόμενη απόρριψη, η Ευγενία (Μαρία Σκουλά) φοβάται να αντιμετωπίσει την κριτική της κόρης της για τη σχέση της με τον κατά πολύ νεότερό της Αντώνη (Αντρέας Κωνσταντίνου) και ο Ηλίας (Ερρίκος Λίτσης) επιχειρεί με κάθε τρόπο την επανασύνδεση με την πρώην γυναίκα του Βίκυ (Όλια Λαζαρίδου). Όλοι μαζί βουτάνε χωρίς ανάσα στην «κολασμένη» ατμόσφαιρα της αποκριάς. Χάνονται μέσα στους ήχους της τέκνο και της σάμπα μουσικής και περιτριγυρισμένοι από εξωτικά πουλιά, χρυσές στολές και γκλίτερ περούκες θα διεκδικήσουν το συναισθηματικό Παράδεισό τους.

Ο έρωτας και τα ερωτηματικά για το μεγάλο στοίχημα της συντροφικότητας αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης στήνει ένα δυνατό πάρτι χαρακτήρων με τη μουσική του G.Pal, σταθερού συνεργάτη του σκηνοθέτη, να κυριαρχεί και να καθοδηγεί τα συναισθήματά τους. Η ταινία που είχε παιχθεί και ως αβάντ πρεμιέρ στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας, είχε πάρει γενικά καλές κριτικές ενώ κέρδισε και 2 βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Στην ταινία που περιλαμβάνει και γυρίσμστα με έντονη την αίσθηση της αυθεντικότητας και του ρεαλισμού από το Πατρινό καρναβάλι, παίζουν οι Νατάσα Ζάγκα, Μιχάλης Φωτόπουλος, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Χρήστος Λούλης, Όλια Λαζαρίδου, Ερρίκος Λίτσης, Μαρία Σκουλά, Aντρέας Κωνσταντίνου, Λίλα Μπακλέση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Θανάσης Βλαβιανός, Λίζα Νεοχωρίτη, Μιλτιάδης Νίκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture