Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στη Σαντορίνη με τη θαλαμηγό της Λάτση ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Στη Σαντορίνη με τη θαλαμηγό της Λάτση ο...

Ο 69χρονος Χολυγουντιανός σταρ βρέθηκε στο νησί παρέα με τη σύζυγο και τα παιδιά του αλλά και τον Τζον Τραβόλτα.

Στην πανέμορφη και «εξωτική» για τους ξένους και δη τους Αμερικανούς και Ασιάτες τουρίστες, Σαντορίνη έφτασε για διακοπές ο διάσημος και καλός Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο που στις 17 Αυγούστου που έχει γενέθλια θα κλείσει τα 69 του χρόνια αισίως. Ο θρυλικός «Ταξιτζής» του Χόλυγουντ αλλά και ο πυγμάχος Τζέικ λα Μότα της ταινίας «Οργισμένο είδωλο-Raging bull» που του χάρισε και Όσκαρ α’ ανδρικής ερμηνείας το 1981 (έχει στην κατοχή του και ένα Όσκαρ β’ ρόλου για τον «Νονό 2») έφτασε στη Σαντορίνη παρέα και με τον συνάδελφο του, επίσης διάσημο Χολυγουντιανό σταρ Τζον Τραβόλτα, ο οποίος όπως αποκλειστικά έγραψε το gossip-tv.gr βρίσκεται τώρα και συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο.

Τραβόλτα και Ντε Νίρο εθεάθησαν στο παλιό λιμάνι των Φηρών με την θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση «Αλέξανδρος», ενώ αφού γευμάτισαν όλοι μαζί μέσα στο πολυτελές γιοτ, κατόπιν ανέβηκαν στα Φηρά με το τελεφερίκ.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το ηλιοβασίλεμα, όπως αναφέρει το touristorama, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο που έχει φανατικούς θαυμαστές και στην Ελλάδα, μαζί με την οικογένειά του, ξεκίνησαν μια βόλτα στα σοκάκια του νησιού, ενώ λίγο αργότερα έκατσαν σε γνωστό μπαρ για να απολαύσουν το ποτό τους το οποίο και είχαν κλείσει «ρεζερβέ» προκειμένου να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα, υπό τους ήχους της μουσικής του «δικού» μας Βαγγέλη Παπαθανασίου (Όσκαρ για τη μουσική του στην Αγγλική παραγωγή «Οι δρόμοι της φωτιάς» του 1982).

Απ’ όσο λέγεται λίγοι γενικά αντιλήφθηκαν τον μουσάτο και σπορ ντυμένο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ο οποίος ήταν πολύ φιλικός και προσιτός σε όσους τον πλησίασαν. Μάλιστα μιλώντας στον Φώτη Καρυδά (φωτό) ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ελλάδα και του εξομολογήθηκε ότι λατρεύει τον ελληνικό καφέ και τις ντόπιες παραδοσιακές σπεσιαλιτέ τις οποίες και τίμησε δεόντως.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο παρότι κοντεύει τα 70, κρατιέται σε εξαιρετική φόρμα, γυμνάζεται ενώ παραμένει πολύ δραστήριος και στον κινηματογράφο. Τον περασμένο χειμώνα τον είδαμε μαζί με τον Τζέισον Στάθαμ στο «The Killer Elite» και στο «New Year’s eve» ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να προβληθούν δύο νέες ταινίες του, το «Being Flynn» όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Πολ Ντάνο και την Τζουλιάν Μουρ όπου υποδύεται έναν αλκοολικό συγγραφέα που ζει σε ένα καταφύγιο αστέγων και το θρίλερ «Red lights» με την Σιγκούρνι Γουίβερ και τον Κίλιαν Μέρφι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight