Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Αχαϊα: Εγκαινιάστηκε πλαστεία στο Μύρτο

Δυτ. Αχαϊα: Εγκαινιάστηκε πλαστεία στο Μύρτο

Το προηγούμενο Σάββατο

Μια όμορφη πολιτιστική εκδήλωση διοργάνωσαν το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 η τοπική κοινότητα Αγίου Στεφάνου (Περιστέρας) και ο εκεί εκπολιτιστικός σύλλογος «ΜΕΛΙΣΑΝΗ» σε συνεργασία με τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Συγκεκριμένα η εκδήλωση περιελάμβανε έκθεση ζωγραφικής ομάδας πατρινών ζωγράφων σε συνδυασμό με λάτιν μουσική ενώ παράλληλα προσφέρονταν δωρεάν φαγητό και κρασί.

Στην εκδήλωση, η οποία προσήλκυσε πάρα πολύ κόσμο, έδωσαν το «παρών» ο Αχαιός Υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, ο βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Νικολάου, Κανέλλος Κανελλόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βασίλης Γκοτσόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Μετζελόπουλος, Άγγελος Στεργιόπουλος και Δημήτρης Μπαρμπούνης και ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξενοφών Μπαχράς.

Ακόμη την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012, μέσα σε πραγματική κοσμοσυρροή, εγκαινιάστηκε με εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον δήμο Δυτικής Αχαΐας και την τοπική κοινότητα Μύρτου το έργο της ανάπλασης της πλατείας της Πέρα Βρύσης στην Μέρτεζα (Μύρτος).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη θρησκευτική τελετή των εγκαινίων. Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί του προέδρου της τοπικής κοινότητας Μύρτου Βασίλη Διαμαντόπουλου, του «γηγενούς» δημοτικού συμβούλου Σπύρου Μυλωνά, του αντιδημάρχου Κανέλλου Κανελλόπουλου και του δημάρχου Ανδρέα Παναγιωτόπουλου ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της πλατείας ως δημόσιου χώρου και στο ρόλο που παίζει ο δημόσιος χώρος στη δράση των ανθρώπων και στη συμμετοχή τους στα κοινά.

Στη συνέχεια υπήρξε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό συγκρότημα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών. Η βραδιά, που περιελάμβανε ακόμα την προσφορά δωρεάν φαγητού και άφθονου κρασιού προς τους παρευρισκόμενους, έκλεισε με πλούσιο γλέντι.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Τούμπουλης, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Νικολάου και Παναγιώτης Γεωργακόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Σκάγιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις