Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 27 Ιουνίου

Tα ζώδια για σήμερα, 27 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Με τη διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον τελευταίο σας οίκο απ’ τον Απρίλιο, κλείνετε κεφάλαια στις σχέσεις σας. Απ’ τα μέσα Μαΐου που γύρισε ανάδρομη δε, είναι πιθανό το ερωτικό σας παρελθόν να σας χτύπησε ξανά τη πόρτα, κι αυτό στα πλαίσια του ξεκαθαρίσματος με το παρελθόν σας. Από δω και πέρα ξέρετε καλύτερα τι θέλετε.

Λέων

Σήμερα γυρνά σε ορθή πορεία η Αφροδίτη, η οποία απ’ τα μέσα Μαΐου είναι πολύ πιθανό να έφερε αρκετούς παλιούς φίλους ξανά στη ζωή σας. Επίσης σε όλο αυτό το διάστημα αναθεωρήσατε τις αξίες σας στις φιλίες, το τι εκτιμάτε και τι θέλετε απ’ τους φίλους. Ευχάριστη δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους και στο ίντερνετ.

Παρθένος

Απ’ το Μάιο είναι πιθανό να υπήρξε έντονη αναποφασιστικότητα στα επαγγελματικά, με επαφές και συμφωνίες που ήταν να προχωρήσουν αλλά γινόταν ένα μπρος-πίσω. Κι αυτό λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης, η οποία σήμερα γυρνά σε ορθή πορεία, κι έτσι ελευθερώνεται το πεδίο για να κάνετε επιτυχημένες και πιο σίγουρες επαφές.

Ζυγός

Η αναποφασιστικότητα του ζωδίου σας χτύπησε κόκκινο με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης απ’ τα μέσα Μαΐου, κάτι που μπορεί να σας ώθησε σε αναβολές και ακυρώσεις σε διάφορα ζητήματα. Σήμερα όμως γυρνά σε ορθή πορεία, ξέρετε καλύτερα τι θέλετε, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για ευχάριστα ταξίδια έως τις αρχές Αυγούστου.

Σκορπιός

Οι ερωτικές επανασυνδέσεις αλλά και η αναποφασιστικότητα ήταν χαρακτηριστικό της περιόδου, λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης απ’ τον Μάιο. Σ’ αυτό το διάστημα είναι πιθανό να μην ήσασταν σίγουροι για το ταίρι σας και αν ταιριάζουν οι αξίες σας, ωστόσο από σήμερα που γυρνά σε ορθή πορεία ξέρετε καλύτερα τι θέλετε.

Τοξότης

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης απ’ το Μάιο έδωσε την ευκαιρία για ερωτικές επανασυνδέσεις αλλά και για συνεργασίες με παλιούς συνεργάτες. Δεν ευνόησε ωστόσο τα καινούργια ξεκινήματα στις σχέσεις, όμως από σήμερα που γυρνά σε ορθή πορεία και μέχρι τις αρχές Αυγούστου, μπορείτε ελεύθερα να κάνετε και νέα πράγματα.

Αιγόκερως

Επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες στις οποίες παρουσιάστηκε έντονη αστάθεια και αναποφασιστικότητα είναι πιθανό να είχατε απ’ το Μάιο που η Αφροδίτη κινήθηκε ανάδρομα. Τώρα όμως γυρνά σε ορθή πορεία και το πεδίο είναι ελεύθερο για θετικές επαφές και συμφωνίες έως τις αρχές Αυγούστου. Καλυτέρευση της υγείας.

Υδροχόος

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης απ’ το Μάιο έδωσε την ευκαιρία για ερωτικές επανασυνδέσεις, ωστόσο δεν ευνόησε τα νέα ξεκινήματα, καθώς είναι πιθανό να αποδείχθηκε ότι δεν ταιριάζατε ή είχατε άλλες αξίες με το σύντροφο. Όμως τώρα που γυρνά σε ορθή πορεία μπορείτε να κάνετε νέα πράγματα, χωρίς τη προηγούμενη αναποφασιστικότητα.

Ιχθείς

Θέματα σπιτιού, όπως μετακομίσεις, ενοικιάσεις, αγορές, πωλήσεις κλπ μπορεί να πήγαν πίσω απ’ τον Μάιο που γύρισε ανάδρομη η Αφροδίτη. Ίσως κιόλας μετανιώσατε για σχετικά ζητήματα. Ωστόσο σήμερα γυρνά σε ορθή πορεία και είστε πιο σίγουροι για το που θέλετε να μείνετε και για διάφορα θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων.

Κριός

Η Αφροδίτη γυρνά σε ορθή πορεία σήμερα, ενώ απ’ τα μέσα Μαΐου που γύρισε ανάδρομη, είναι πιθανό να κάνατε πολλές επαφές και συζητήσεις για συμφωνίες, στις οποίες όμως παρουσιάστηκε αναποφασιστικότητα και πιθανόν να μην υλοποιήθηκαν τελικά. Μέχρι τις αρχές Αυγούστου ωστόσο, θα φέρει όμορφα ταξιδάκια και γνωριμίες.

Ταύρος

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης απ’ τα μέσα Μαΐου, έφερε την ευκαιρία για επιστροφή χρημάτων, από και προς εσάς. Ωστόσο εμπόδισε διάφορες οικονομικές συμφωνίες, αγορές ή πωλήσεις , όμως τώρα που γυρνά ορθόδρομη το πεδίο είναι ελεύθερο για κάτι τέτοιο. Θα κάνετε επίσης ψώνια που θα απολαύσετε τις επόμενες εβδομάδες.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη είναι φαινομενικά στάσιμη στο ζώδιό σας σήμερα για να επιστρέψει σε ορθή πορεία. Απ’ το Μάιο που γύρισε ανάδρομη έφερε επανασυνδέσεις σε πολλούς από εσάς. Οι νέες σχέσεις στο διάστημα αυτό δεν ευόδωσαν στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο από δω και πέρα μπορείτε να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being