Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καμμένος: Στις 17 Ιουνίου θα ανατρέψουμε τους τοκογλύφους

Καμμένος: Στις 17 Ιουνίου θα ανατρέψουμε...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Πρόσθεσε ότι δεν θα φύγουμε από το ευρώ γιατί «το έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός με ιδρώτα και αίμα»

Από τη Δευτέρα θα υπάρχει κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια, διαμήνυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας σε συγκέντρωση στο Μενίδι. «Στις 17 Ιουνίου θα ανατρέψουμε τους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους», υπογράμμισε.

Πρόσθεσε ότι δεν θα φύγουμε από το ευρώ γιατί «το έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός με ιδρώτα και αίμα» ενώ σημείωσε ότι «θα περάσουμε δύσκολα αλλά δεν θα μας διευθύνει κανένας Ράιχενμπαχ και κανένας Φούχτελ».

Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι υπέγραψαν την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας ενώ υποστήριξε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ελέγχονται από τους «Χριστοφοράκους και τους μιζαδόρους της μεταπολίτευσης».

Σημείωσε ότι το κόμμα του υποστηρίζει την κατάργηση των μνημονίων, την άρση ασυλίας, την κατάργηση δανειακών συμβάσεων, την άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ και την επιτροπή λογιστικού ελέγχου.

«Αν αυτές οι προϋποθέσεις γίνουν δεκτές θα συμμετάσχουμε στη κυβέρνηση και εφόσον σε αυτή δεν συμμετέχουν Σαμαράς και Βενιζέλος, οι οποίοι έβαλαν την υπογραφή τους», πρόσθεσε.

Για τους παράνομους μετανάστες, είπε ότι δεν θα μείνει ούτε ένας στην Ελλάδα και σημείωσε ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην ασφάλεια στις γειτονιές.

Αναφέρθηκε ακόμη στον Εθνικό Λογαριασμό Οφειλετών του Δημοσίου, όπου θα πάνε όλες οι οφειλές των μικρομεσαίων ενώ υπογράμμισε ότι σε μια χώρα που «υπάρχει εθνική κυριαρχία θα πληρώνονται πρώτα οι μισθοί, οι συντάξεις και τα νοσοκομεία και μετά οι τόκοι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις