Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο ξυλοδαρμός της Κανέλλη εικόνα βγαλμένη απ' το μέλλον...

Ο ξυλοδαρμός της Κανέλλη εικόνα βγαλμένη...

Του Ζώη Μαρίνου

Ο ξυλοδαρμός της Λιάνας Κανέλλη δεν είναι παρά μια εικόνα βγαλμένη απ’ το μέλλον. Μια εικόνα που μας προϊδεάζει ποιες τακτικές θα μετέρχεται η «Χρυσή Αυγή» στις συνεδριάσεις της Βουλής αν καταφέρει να αποκτήσει, ξανά, κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

Έως σήμερα βλέπαμε στην τηλεόραση, με κάπως εύθυμη και φιλοπερίεργη διάθεση, τους Κορεάτες βουλευτές που μετέτρεπαν το Κοινοβούλιο τους σε ρινγκ. Τώρα φαίνεται ότι, αν επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις – που μακάρι να μην επαληθευτούν, θα αποκτήσουμε και εγχώρια εκδοχή του κοινοβουλευτικού μποξ.

Η «Χρυσή Αυγή», που τόσο λυσσαλέα κατήγγειλε τα «κατεστημένα media» επειδή, όπως ισχυρίζεται, δεν πρόβαλαν τις θέσεις της κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο, ίσως θα πρέπει ν’ αναθεωρήσει την στάση της κατανοώντας, κατά μία εκδοχή, τι ήθελε να πει με την περίφημη φράση του ο Γεώργιος Παπανδρέου για εκείνους που εδοξάσθησαν κρυπτόμενοι και κατεποντίσθησαν εμφανιζόμενοι.

Όντως, δεν είναι γραφικοί, είναι επικίνδυνοι. Σήμερα την μπουνιά την έφαγε η Κανέλλη, χθες οι παράνομοι μετανάστες, αύριο ο καθένας εξ ημών που θα διαφωνήσει μαζί τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις