Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 28 Μαΐου

Τα ζώδια για σήμερα, 28 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Συναισθηματικό μπέρδεμα και θόλωμα προκαλεί η δύσκολη όψη Σελήνης-Ποσειδώνα σήμερα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περιπλοκές στα επαγγελματικά και σε παρεξηγήσεις στο σπίτι. Ωστόσο η θετική γωνία Ήλιου-Ουρανού φέρνει ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και δικτύωση, ενώ η τεχνολογία φέρνει λύσεις.

Καρκίνος

Επικοινωνιακό αλαλούμ προκαλεί η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα σήμερα, ενώ δημιουργεί επίσης τάσεις φυγής, καθώς νιώθετε πιο ευαίσθητοι ψυχικά. Προσέξτε τις ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις και τις καθημερινές συναλλαγές. Μην περιμένετε να σας καταλάβουν οι άλλοι. Απρόσμενες θετικές εξελίξεις ή διευκολύνσεις στα επαγγελματικά.

Λέων

Σήμερα προσέξτε τα οικονομικά μπερδέματα και τις πλάνες, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να θολώνει τη κρίση. Φροντίστε να μην χάσετε χρήματα ή αντικείμενα από αφηρημάδα. Ωστόσο η θετική γωνία Ήλιου-Ουρανού ευνοεί τη δικτύωση και τη δραστηριοποίηση σε ομάδες, παρέες, συλλόγους και στο ίντερνετ.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα διατρέχει το ζώδιό σας και σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, γι’ αυτό είναι λογικό να έχετε παραπάνω ανάγκη για ύπνο και να νιώθετε ένα μπέρδεμα ή θόλωμα. Αυξημένος ρομαντισμός επίσης, αλλά προσέξτε τις ψευδαισθήσεις. Πιθανές θετικές και απροσδόκητες εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά.

Ζυγός

Προσέξτε σήμερα να μην παρακοιμηθείτε, και την υπνηλία γενικά, λόγω της αντίθεσης Σελήνης-Ποσειδώνα, η οποία επίσης προκαλεί τάσεις φυγής αλλά και μπερδέματα στον εργασιακό χώρο. Ωστόσο το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει μικρές εκπλήξεις ή λύσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, νομικά θέματα και σπουδές.

Σκορπιός

Αυξάνει το ρομαντισμό αλλά και την τάση για μπερδέματα και παρεξηγήσεις σήμερα η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα. Προσέξτε να μην παρανοείτε τις προθέσεις των άλλων σε φιλίες κι ερωτικά. Πρόοδος και ξεμπλοκάρισμα είναι πιθανό να υπάρξει σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, ενώ η τεχνολογία βοηθά προς αυτή τη κατεύθυνση.

Τοξότης

Έμφαση στα επαγγελματικά δίνει σήμερα η Σελήνη, όπου θα πρέπει να προσέξετε τις κακές συνεννοήσεις και τα μπερδέματα γενικά. Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί ένα χάος και συναισθηματικό θόλωμα. Πιθανές παρεξηγήσεις με συγγενείς. Ωστόσο στα ερωτικά αναμένονται ευχάριστες αντιδράσεις και μικρές εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα επηρεάζει θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό, όπου προκαλεί μπερδέματα. Επίσης προκαλεί και ένα χάος στις καθημερινές συναλλαγές και την επικοινωνία – προσοχή στην αφηρημάδα και τα λάθη. Θετικές και απρόσμενες εξελίξεις σε θέματα σπιτιού κι επαγγελματικών.

Υδροχόος

Αν περιμένετε οικονομική στήριξη από κάποιους σήμερα, ίσως απογοητευτείτε, γι’ αυτό μην τρέφετε αυταπάτες. Προσέξτε γενικά τα οικονομικά μπερδέματα και τις εξαπατήσεις. Η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού φέρνει θετικές εξελίξεις στα ερωτικά, με λόγια ή κινήσεις που σας εκπλήσσουν. Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις. Δημιουργικότητα και ιδέες.

Ιχθείς

Η Σελήνη σήμερα ενεργοποιεί τον ονειρικό Ποσειδώνα που διατρέχει το ζώδιό σας, γι’ αυτό είναι λογικό να έχετε παραπάνω τάσεις φυγής, θολούρα, μπέρδεμα και περισσότερη ανάγκη για ύπνο. Αποκάλυψη εξαπατήσεων κι αυταπατών. Κακή επικοινωνία. Απρόσμενες θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και σε θέματα σπιτιού κι οικογένειας.

Κριός

Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα προκαλεί ένα χάος στη καθημερινότητα και στον εργασιακό χώρο, κυρίως μέχρι το μεσημέρι – προσοχή σε μπερδέματα, κακές συνεννοήσεις κι εξαπατήσεις. Πιθανές ευχάριστες, απρόσμενες συναντήσεις. Η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού βοηθά τη ζωή σας μέσα απ’ τη τεχνολογία, το ίντερνετ κλπ.

Ταύρος

Μια μέρα δημιουργική, με τη ζωτικότητά σας να είναι σε καλύτερα επίπεδα. Προσέξτε τις παρεξηγήσεις σε φιλικές κι ερωτικές σχέσεις, καθώς η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα θολώνει τη κρίση, ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Απρόσμενες θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και θετικό κλείσιμο θεμάτων ή οφειλών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being