Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεπέρασε τους 30 βαθμούς το θερμόμετρο στον Πύργο - Θυελλώδεις 8 μποφόρ άνεμοι στην Αρχ.Ολυμπία

Ξεπέρασε τους 30 βαθμούς το θερμόμετρο σ...

Ανέβηκε στην Ολυμπία τις μεσημεριανές ώρες ο δείκτης κινδύνου πυρκαγιάς σε πολύ υψηλός

Έως θυελλώδεις 8 μποφόρ έφτασαν οι ριπές του ανέμου την Δευτέρα 21 Μαΐου στην Αρχ.Ολυμπία. Ανεμοι από ανατολικές διευθύνσεις γνωστοί ως καταβάτες, που ανεβάζουν τον υδράργυρο σε υψηλά επίπεδα. Λόγω των θυελλωδών ανέμων και των υψηλών θερμοκρασιών ανέβηκε στην Ολυμπία τις μεσημεριανές ώρες ο δείκτης κινδύνου πυρκαγιάς σε πολύ υψηλός!

Η μεγαλύτερη θερμοκρασία καταγράφηκε στην πόλη του Πύργου όπου ο υδράργυρος έφτασε τους 30.8 βαθμούς Κελσίου, από τις υψηλότερες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Δευτέρα στην Ελλάδα. Ισχυροί 6 μποφόρ άνεμοι πνέουν στην Ηλειακή πρωτεύουσα.

Δυτικό ρεύμα θα επικρατήσει αύριο Τρίτη οπότε και η θερμοκρασία θα πέσει σημαντικά και δεν θα ξεπεράσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου με αυξημένη ωστόσο σχετική υγρασία. Όπως σας ενημερώσαμε και στην χθεσινή αναλυτική πρόγνωση από την Τετάρτη περιμένουμε και εκδήλωση φαινομένων, μπόρες & τοπικές καταιγίδες. Αναλυτικά ο καιρός με τα νεότερα στοιχεία στο δελτίο καιρού του ilialive.gr το πρωί της Τρίτης.

Μετεωρολογική ενημέρωση για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις