Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «Η δική μου Πάτρα»

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «Η δική μου Πάτρα»

Απο το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας - «Διεθνές Πανόραμα» www.independent.gr και το Cineek magazine - Διαδικτυακό περιοδικό για τον εναλλακτικό πολιτισμό www.cineek.gr, στο πλαίσιο του 14ου Διεθνούς Πανοράματος που θα διεξαχθεί από 1η και έως την 8η Οκτωβρίου του 2012 στην Πάτρα, διοργανώνουν τον 6ο διαγωνισμό φωτογραφίας που απευθύνεται στους πολίτες της Πάτρας.

Σας προσκαλούμε για μια κριτική φωτογραφική ματιά στη ζωή της πόλης μας. Ο φετινός διαγωνισμός φωτογραφίας είναι περισσότερο ένα παιχνίδι παρατήρησης και έρευνας.

Σας προτείνουμε τη διαπραγμάτευση ενός θέματος μέσα από μία φωτογραφία που θα αποτυπώνει την «όψη» της πόλης μας που εκφράζει τον καθένα από εμάς.

Η φωτογραφική καταγραφή μπορεί να λειτουργήσει ως μνήμη συναντήσεων, χειρονομιών, βηματισμών ανθρώπων, γεγονότων που κάποια χρονική στιγμή συνδέθηκαν θετικά ή αρνητικά μαζί μας. Η φωτογραφημένη πραγματικότητα μπορεί να κρίνει, να αναδείξει ή να αποδοκιμάσει το αστικό τοπίο που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας ως αμφίσημη κατάσταση. Κτίσματα, δρόμοι, τοπία της ζωής μας! Αποτυπώματα του σιωπηλού, του ταπεινού ή του κραυγαλέου!

Ο φετινός διαγωνισμός φωτογραφίας απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που ζουν στη Πάτρα και αντιμετωπίζουν την καθημερινότητά τους μέσα από την αστική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική διάστασή της. Πάρτε την φωτογραφική σας μηχανή και κάντε κλικ εκεί που η φαντασία σας επιτρέπει να εκφραστείτε δημιουργικά..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture