Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 17 Απριλίου

Τα ζώδια για σήμερα, 17 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Μετά την ανάδρομη κίνησή του και την οπισθοδρόμηση στους Ιχθείς, ο επικοινωνιακός Ερμής εισέρχεται ξανά στο ζώδιό σας και ζωντανεύει τη καθημερινότητα με πολλές επαφές, συζητήσεις, άφθονες ιδέες και μετακινήσεις, μέχρι τις 9/5. Ωστόσο θα φέρει και κάποιες αναποδιές ή βλάβες αλλά και ανατροπές.

Ταύρος

Η διέλευση του Ερμή απ’ τον Κριό και τον τελευταίο σας οίκο, θα ζητήσει την επίλυση και το κλείσιμο οικονομικών και άλλων θεμάτων μέχρι τις 9 Μαΐου που θα περάσει στο ζώδιό σας. Κλείνετε κύκλους με το παρελθόν, και στα ερωτικά. Δεν θα λείψουν ξαφνικά έξοδα – ωστόσο προσπαθήστε να μην αφήσετε καμιά εκκρεμότητα.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα φέρει την γρήγορη πλέον εξέλιξη των σχεδίων σας μέχρι τις 9 Μαΐου, χωρίς ωστόσο να λείψουν κάποιες ανατροπές ή αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν. Επίσης θα φέρει νέους φίλους στη ζωή σας, ανθρώπους με πιο προοδευτικές ιδέες, ενώ είναι περίοδος δικτύωσης και διεύρυνσης του κοινωνικού σας κύκλου.

Καρκίνος

Ο Ερμής πέρασε στον Κριό και θα δραστηριοποιήσει τον επαγγελματικό σας τομέα μέχρι τις 9 Μαΐου, φέρνοντας πολλές επαφές, συζητήσεις, ιδέες για επαγγελματικές δράσεις, ενώ η καθημερινότητα προχωρά γρήγορα πλέον. Λόγω όμως των δύσκολων όψεων που θα σχηματίσει, θα υπάρξουν και κάποια απρόοπτα ή ξαφνικές αλλαγές.

Λέων

Η διέλευση του Ερμή απ’ το φιλικό σας ζώδιο του Κριού μέχρι τις 9 Μαΐου, θα τονώσει την επικοινωνιακή σας δεινότητα, ενώ ο νους σας θα είναι διαυγής, με πολλές ιδέες και εμπνεύσεις. Επίσης θα φέρει δράση σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών, όπου δεν θα λείψουν κάποιες αναπάντεχες αλλαγές ή εξελίξεις.

Παρθένος

Ο Ερμής απ’ τον Κριό μέχρι τις 9 Μαΐου θα φέρει δραστηριότητα σε οικονομικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα σε σχέση με δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, διατροφή συζύγου κλπ, αλλά και επαφές για οικονομικές συνεργασίες. Είναι πιθανό ωστόσο να προκύψουν και έκτακτα έξοδα ή εξελίξεις σε σχέση με τα παραπάνω.

Ζυγός

Σε μια κοινωνική και ζωηρή φάση σάς βάζει η διέλευση του Ερμή απ’ τον Κριό μέχρι τις 9 Μαΐου, με πολλές επαφές, συζητήσεις για συνεργασίες, ερωτικές γνωριμίες και άφθονο socializing. Λόγω κάποιων δύσκολων γωνιών που θα σχηματίσει, θα φέρει επίσης και αιφνιδιαστικές συμπεριφορές ή λόγια που ίσως σάς ταράξουν.

Σκορπιός

Ζωντανεύει τον επαγγελματικό σας τομέα η διέλευση του Ερμή απ’ τον Κριό μέχρι τις 9/5, όπου θα έχετε την ευκαιρία για συζητήσεις και συμφωνίες οι οποίες ίσως καθυστέρησαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Τώρα όμως κυλά γρήγορα η καθημερινότητα και εξελίσσονται τα πράγματα. Ενασχόληση με θέματα υγείας και διατροφής επίσης.

Τοξότης

Σε μια δημιουργική περίοδο με πολλές ιδέες και εμπνεύσεις σάς βάζει η διέλευση του Ερμή απ’ τον Κριό μέχρι τις 9 Μαΐου. Επίσης θα δώσει την ευκαιρία για ερωτικές γνωριμίες, πολύ φλερτ και διασκέδαση. Θα υπάρχει ωστόσο το στοιχείο της αστάθειας αλλά και γρήγορες εναλλαγές διαθέσεων στα αισθηματικά.

Αιγόκερως

Έμφαση σε θέματα σπιτιού και οικογένειας δίνει η διέλευση του Ερμή απ’ τον Κριό μέχρι τις 9 Μαΐου, μια περίοδος με μετακομίσεις ή αλλαγές στο χώρο σας, οι οποίες ίσως καθυστέρησαν ή αναβλήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Γρήγορη αλλά και νευρική η καθημερινότητα για τις επόμενες μέρες, με απρόοπτα και κυκλοθυμία.

Υδροχόος

Σε μια επικοινωνιακή περίοδο σάς βάζει η διέλευση του Ερμή απ’ τον Κριό έως τις 9 Μαΐου, όπου θα έχετε την ευκαιρία για πολλές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις και ταξιδάκια. Επίσης θα είναι περίοδος ξεκινήματος μαθημάτων, σεμιναρίων κλπ. Έμφαση στη σχέση με συγγενείς. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα στα παραπάνω.

Ιχθείς

Ο Ερμής μόλις έφυγε απ’ το ζώδιό σας και πέρασε στον Κριό, ενώ θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα μέχρι τις 9 Μαΐου. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πληρωμές, αγορές, συμφωνίες και άλλες συναλλαγές που πήγαν πίσω τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο προσέξτε γιατί είναι πολύ πιθανά κάποια έκτακτα έξοδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being