Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτ/νία: Αντί για τον Ιούδα κάποιοι έκαιγαν... καλώδια

Αιτ/νία: Αντί για τον Ιούδα κάποιοι έκαι...

Εντοπίστηκαν από τον καπνό της φωτιάς

Την ώρα που οι περισσότεροι κάτοικοι στο Αγγελόκαστρο Αιτωλοακαρνανίας ετοίμαζαν τις φωτιές για να κάψουν τον «Ιούδα», δυο αδέλφια έκαιγαν ήδη τα καλώδια που είχε ξηλώσει το βράδυ της Μ. Πέμπτης ένας συνεργός τους από το δίκτυο φωτισμού της Ιονίας Οδού! Οι δυο αδελφοί ηλικίας 35 και 33 χρόνων εντοπίστηκαν από τον καπνό της φωτιάς που είχαν ανάψει σε ένα δασύλλιο και τη χαρακτηριστική οσμή του καιγόμενου πλαστικού.

Όταν έφτασαν αθόρυβα οι αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού, είχαν μπροστά τους το χαλκό που είχαν ήδη αφαιρέσει. Συνολικά, είχαν κάψει γύρω στα 500 μέτρα καλωδίων χαλκού, που οι «κυνηγοί» χαλκού ομολόγησαν ότι τους είχε παραδώσει ένας 39χρονος συνεργός τους ο οποίος τα είχε κλέψει από το υπόγειο δίκτυο ηλεκτροδότησης του δρόμου, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου.

Ο χαλκός αποδόθηκε στον νόμιμο εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρίας και τα δυο αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενοι για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος, ενώ ο 39χρονος αναζητείται και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις