Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιοδεία του Θαν. Νταβλούρου σε Αστυνομία και Πυροσβεστική

Περιοδεία του Θαν. Νταβλούρου σε Αστυνομ...

Ο πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ. επεσήμανε ότι προέρχεται από το Σώμα της Αστυνομίας

Στα παλιά του λημέρια βρέθηκε, ο πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Θανάσης Νταβλούρος, που επισκέφθηκε αστυνομικές υπηρεσίες της Πάτρας και είχε συνάντηση με παλαιούς γνώριμους. Ο κ. Νταβλούρος στις συνομιλίες που είχε με αξιωματικούς και αστυνομικούς, επεσήμανε ότι προέρχεται από το Σώμα και γνωρίζει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο σε επίπεδο υλικοτεχνικών υποδομών και προσωπικού, για να επιτελούν αποτελεσματικότερα το έργο τους, όσο και τα οικονομικά ζητήματα με τις περικοπές που έχουν υποστεί.

Παράλληλα εξήρε την αυταπάρνηση τους και την εκπλήρωση στο ακέραιο των καθηκόντων τους, επισημαίνοντας ότι πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, που αισθάνεται ανασφάλεια λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας.

Ο κ. Νταβλούρος αντάλλαξε ευχές, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, ταξίαρχο, Ι. Σιάμο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Δημήτρη Δριβίλα, τον Διοικητή της Ασφάλειας Πατρών, Άρη Ανδρικόπουλο, τον Διοικητή της Τροχαίας Πατρών, Απ. Μαρτζάκλη κ.α.

Παράλληλα ο κ. Νταβλούρος επισκέφθηκε πυροσβεστικές υπηρεσίες και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, όπου συνομίλησε με τον Περιφερειακό Διοικητή της Π.Υ, Κων)νο Δεσυνιώτη και τον Κεντρικό Λιμενάρχη, Σταμάτη Φωτεινό και αντάλλαξε ευχές με πυροσβέστες και λιμενικούς, διαβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται στο πλευρό τους, ενώ τους προέτρεψε να παραμείνουν προσηλωμένοι στο έργο και να αποτελούν «φύλακες-άγγελους» στους τομείς ευθύνης τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις