Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άρτα: Ρήμαξαν για πέμπτη (!) φορά το Εκθεσιακό κέντρο

Άρτα: Ρήμαξαν για πέμπτη (!) φορά το Εκθ...

Αυτή τη φορά ρήμαξαν το ηλεκτρολογείο

Τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα στους υπεύθυνους του δήμου Αρταίων που δεν αντιλαμβάνονται ότι θα τους κόστιζε πιο φτηνά να προσλάβουν έναν φύλακα, παρά να αφήνουν το χώρο του Εκθεσιακού κέντρου της πόλης έρμαιο στις διαθέσεις των «κυνηγών» χαλκού και μετάλλων που το «επισκέφθηκαν» για… πέμπτη φορά! Μετά τις τέσσερις εισβολές και την λεηλασία που έγιναν τους τελευταίους μήνες στο λυόμενο κτίριο, με τελευταία την Καθαρά Δευτέρα όταν είχαν «σηκώσει» την… πόρτα και τα παράθυρα, οι δράστες επέστρεψαν!

Αυτή τη φορά ρήμαξαν το ηλεκτρολογείο από το οποίο έκλεψαν τα χάλκινα καλώδια που τροφοδοτούν με ρεύμα τα περίπτερα, την κεραία του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού και ό,τι άλλο βρήκαν!

Μάλιστα, οι εισβολείς άρπαξαν ακόμη και τα… καπάκια από δέκα φρεάτια τα οποία βρίσκονται μέσα στον εκθεσιακό χώρο, όπου πολλοί δημότες απολαμβάνουν το περίπατό τους και τώρα κινδυνεύουν να… πέσουν στις ορθάνοιχτες τρύπες! Το περίεργο είναι ότι η κλοπή έγινε κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις