Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 15 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 15 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Σήμερα κορυφώνεται  το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο τις τελευταίες μέρες  φέρνει το κλείσιμο κύκλων σε συγγενικές, αισθηματικές, ίσως και εργασιακές σχέσεις. Δεν έρχεται «αναίμακτα»  κάτι τέτοιο, αλλά μέσα από κρίσεις και ξεκαθαρίσματα. Προσέξτε τις έμμονες ιδέες και μην γαντζώνεστε στο εγώ σας.

Ιχθείς

Είναι λογικό να βιώνετε σημαντικές κρίσεις σε σχέσεις  και οικονομικά τις τελευταίες μέρες, λόγω της δύσκολης όψης Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Κυρίως οι φιλίες περνούν από ξεκαθαρίσματα, με ίντριγκες και μπερδέματα. Κάποια σχέδιά σας μπλοκάρονται λόγω οικονομικών δυσκολιών. Μην τα παίρνετε όλα τόσο βαριά.

Κριός

Καθώς διατρέχει η Αφροδίτη το ζώδιό σας, σχηματίζει σήμερα με ακρίβεια δύσκολη όψη με τον σκοτεινό Πλούτωνα, η οποία  τις τελευταίες μέρες προκαλεί ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Έντονος εγωισμός. Ωστόσο η μέρα θα έχει και θετικές στιγμές, με τη Σελήνη απ’ το Τοξότη να δίνει χιούμορ.

Ταύρος

Η δύσκολη όψη  Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει τις τελευταίες μέρες το τελείωμα ορισμένων προσωπικών κι επαγγελματικών σχέσεων, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της. Μην προσκολλάστε στο παρελθόν, μην τρέφετε φόβους και μην κρατάτε πικρίες αλλά αφήστε ανθρώπους να φύγουν, καθώς έτσι είναι το καλύτερο και πιο υγιές.

Δίδυμοι

Κορυφώνεται σήμερα το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο τις τελευταίες μέρες προκαλεί ξεκαθαρίσματα και ίντριγκες, στις φιλικές κυρίως σχέσεις. Κάποιες φιλίες τελειώνουν, ενώ πιθανόν να κάνετε κι ένα ξεκαθάρισμα στις online επαφές σας. Ωστόσο η μέρα θα έχει και στιγμές κοινωνικότητας και απόλαυσης.

Καρκίνος

Είναι λογικό τις τελευταίες μέρες να βιώνετε συναισθηματικές εμμονές αλλά και έντονη οικονομική ανασφάλεια, λόγω της δύσκολης όψης Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται  σήμερα. Είναι μια επιρροή που μπορεί να φέρει το τέλος κάποιων δεσμών, φιλικών ή ερωτικών. Μάθετε να αφήνετε πίσω ανθρώπους, χωρίς πικρίες.

Λέων

Η δύσκολη γωνία Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, προκαλεί τάση για παρασκήνια στο χώρο εργασίας, ενώ μπορεί να λήξουν ορισμένες επαγγελματικές σχέσεις. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του θανάτου, που όμως έρχεται μόνο στις περιπτώσεις που υπάρχει βάλτωμα και μια σχέση δεν εξυπηρετεί πλέον τη ζωή.

Παρθένος

Προσέξτε να μην εισχωρείτε στη ζωή των άλλων και να μην τους κοντρολάρετε, γιατί η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα προκαλεί κρίσεις στις σχέσεις τις τελευταίες μέρες. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της, η οποία εκτός από ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα, προκαλεί επίσης και οικονομικά αδιέξοδα, δυσκολίες σε δάνεια, εφορία κλπ.

Ζυγός

Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις προκαλεί τις τελευταίες μέρες η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Προσέξτε τις εμμονές, την εξάρτηση απ’  τους άλλους και την υπερβολική εστίαση  σε αυτούς. Βρείτε μέσα σας την αγάπη και την ασφάλεια που ζητάτε. Οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα επίσης.

Σκορπιός

Το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σάς ωθεί τις τελευταίες μέρες στο να κλείσετε κύκλους σε προσωπικές και εργασιακές σχέσεις. Δεν είναι εύκολη διαδικασία, ενώ κορυφώνεται σήμερα αυτή η επιρροή. Προσέξτε επίσης τις εμμονές, τις πικρίες τους ανταγωνισμούς και τις ίντριγκες. Μην διογκώνετε κάποια μικρά πράγματα.

Τοξότης

Έντονη οικονομική ανασφάλεια, ίσως και αδιέξοδα, προκαλεί η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα τις τελευταίες μέρες, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Επίσης φέρνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, τάση για ίντριγκες, ζήλιες, πάθη και κτητικότητα. Ο εγωισμός λειτουργεί καταστροφικά τώρα στις σχέσεις. Ξεπεράστε κάποια θέλω.

Αιγόκερως

Προσέξτε την τάση σας να θέλετε να ελέγχετε τα πάντα, ειδικά στις σχέσεις, καθώς η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί κρίσεις. Ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να τελείωσαν κάποιες σχέσεις. Μην τρέφετε πικρίες και προσέξτε επίσης έναν ακραίο, αυτοκαταστροφικό εγωισμό. Κρίση και στα οικονομικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being