Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για το Νοσοκομείο Πύργου - Οι αποφάσεις που ελήφθησαν

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για το Νοσοκομείο...

Τμήματα του νοσοκομείου θα λειτουργήσουν με γεννήτρια

Με την παρουσία του Υφυπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Τιμοσίδη, βουλευτών, του Περιφερειάρχη, του Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου Πύργου,του Διοικητή της 6ης ΠΥΔΕ, της Διοικήτριας του Νοσοκομείου, στελέχών της ΔΕΠΑΝΟΜ, υπηρεσιακών παραγόντων, ολοκληρώθηκε αυτή την ώρα η σύσκεψη γιά το μέλλον της λειτουργίας του ΓΝΝΠύργου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του www.Iliaoikonomia.gr, αποφασίστηκαν:

Α. Από αύριο με γεννήτρια ρεύματος θα λειτουργήσουν α) Το τμήμα επειγόντων περιστατικών, β) τα Εξωτερικά Ιατρεία, γ) το Φαρμακείο και δ) οι Διοικητικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου.

Β. Η  Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων (ΔΕΠΑΝΟΜ) ανέλαβε να κάνει μελέτη από την οποία θα προκύπτουν οι ζημιές, το αναλυτικό κόστος και ο συνολικός προυπολογισμός. Δεν δεσμεύτηκε γιά το πότε θα μπορέσουν να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επαναλειτουργήσει το Νοσοκομείο Πύργου.

Γ. Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μιχάλη Τιμοσίδη δεσμεύτηκε ότι η δαπάνη θα καλυφθεί από τα κονδύλια του Υπουργείου Υγείας.

Στην έναρξη της σύσκεψης ο δήμαρχος Πύργου έκανε αναφορά στο ιστορικό του Νοσοκομείου και ειδικά γιά την θέση που επελέγη να κατασκευασθεί.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ο κ. Υπουργός επί της ουσίας δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα που έθεσε το ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ερωτούν όλοι οι κάτοικοι του Πύργου και της Ηλείας.

Ερωτήματα προκύπτουν από το πως θα λειτουργήσει το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου αφού όπως πληροφορούμαστε δεν θα λειτουργεί ούτε καν το Ακτινολογικό τμήμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις