Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νύχτα - εφιάλτης για 81χρονο στο Νιοχώρι Κυλλήνης - Έγινε στόχος ληστών

Νύχτα - εφιάλτης για 81χρονο στο Νιοχώρι...

Δυο ληστές υπό την απειλή όπλων τον έδεσαν και τον λήστεψαν

Θύμα ληστών έπεσε ένας 81χρονος στο Νιοχώρι Κυλλήνης, μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο ηλικιωμένος άντρας βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ληστές λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, όταν αυτοί εισήλθαν από το παράθυρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο ληστές έσπασαν το παράθυρο και πήδηξαν μέσα στο σπίτι, κρατώντας πιστόλια και φορώντας κουκούλες στο κεφάλι που κάλυπταν το πρόσωπό τους.

Υπό την απειλή των όπλων ακινητοποίησαν το 81χρονο, έψαξαν το χώρο και βρήκαν το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ, καθώς επίσης και ένα φάκελο με προσωπικά έγγραφα του θύματος. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δυστυχώς αυτό δεν είναι το πρώτο κρούσμα ληστείας σε σπίτι. Μετά από δύο περιπτώσεις ιερέων σε Μαγούλα και Επιτάλιο, μια διάρρηξη που εξελίχθηκε σε ληστεία στη Ζαχάρω και κάποιες άλλες περιπτώσεις, οι επιθέσεις αυτού του τύπου αυξάνονται ανησυχητικά στην επαρχεία και στην Ηλεία.

Τα μέτρα ασφάλειας σε μεγάλους στόχους όπως τράπεζες και υπηρεσίες, αλλά και η διεύρυνση του πεδίου των εγκληματιών, έχει αλλάξει τα δεδομένα και πλέον κανείς δεν μπορεί να νοιώσει ασφαλής ούτε στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις