Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Bruce Springsteen θα κυκλοφορήσει νέο studio Album, το «Wrecking Ball»

Ο Bruce Springsteen θα κυκλοφορήσει νέο ...

Κυκλοφορεί στις 5 Μαρτίου 2012

Οι ευρωπαϊκέςημερομηνίες και η ομιλία του στο SXSW επιβεβαιώθηκαν. Η κυκλοφορία του νέου album του Bruce Springsteen, «Wrecking Ball», ορίστηκε στις 5 Μαρτίου από την Columbia Records. Αυτό είναι το 17ο του studio album, το «Wrecking Ball» και περιλαμβάνει 11 νέες Springsteen ηχογραφήσεις σε παραγωγή του Ron Aniello με τον Bruce Springsteen και με υπεύθυνο παραγωγής τον Jon Landau. Μία ειδική έκδοση του «Wrecking Ball» θα είναι επίσης διαθέσιμη και θα περιλαμβάνει δύο bonus τραγούδια και ένα αποκλειστικό  εξώφυλλο και φωτογραφικό υλικό.

Ο εδώ-και-καιρό manager του, Jon Landau, είπε: «Ο Bruce έχει σκάψει όσο πιο βαθιά μπορεί για να εμπνευστεί αυτό το όραμα της μοντέρνας ζωής. Οι στίχοι λένε μία ιστορία που δεν μπορείς να ακούσεις οπουδήποτε αλλού και η μουσική του είναι η πιο καινοτομική των τελευταίων χρόνων. Ο τρόπος που γράφει είναι ίσως ο καλύτερος της έως τώρα καριέρας του και οι βετεράνοι θαυμαστές του αλλά και οι νέοι fan του Bruce θα αγαπήσουν πολλά πράγματα στο «Wrecking Ball».

Ο Bruce Springsteen θα εμφανιστεί ως ομιλητής στο SXSW 2012. Ο Bruce Springsteen και η E Street Band θα περιοδεύσουν σε Αμερική και Ευρώπη το 2012. Οι ευρωπαϊκές ημερομηνίες της περιοδείας έχουν ανακοινωθεί στο: www.brucespringsteen.net.

Ακούστε το «We Take Care of Our Own» και κάντε την προ-παραγγελία σας για το «Wrecking Ball» στο:
http://www.brucespringsteen.net

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture