Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 20 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 20 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Σήμερα εισέρχεται ο λαμπρός Ήλιος στο ζώδιό  σας, προσφέροντάς σας για ένα  μήνα αυξημένη αυτοπεποίθηση, ζωτικότητα και δημοτικότητα. Ανεβαίνει επίσης η δημιουργικότητά σας, ενώ θα έχετε ευκαιρίες για νέες σχέσεις ή συνεργασίες. Το πρωί είναι πιθανά άγχη στα οικονομικά. αλλά και συγκρούσεις στις φιλίες.

Ιχθείς

Τις πρωινές ώρες προσέξτε τον εκνευρισμό στα  επαγγελματικά, στις σχέσεις αλλά και με τους συνεργάτες. Επίσης αποφύγετε τις βιασύνες, ενώ ελλοχεύουν κρυολογήματα και μικρο-ατυχήματα. Η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου σάς βάζει σε μια εσωστρεφή φάση «κυοφορίας» ενός μήνα, ώστε στα γενέθλια σας να αναγεννηθούν οι δυνάμεις σας.

Κριός

Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη σήμερα προκαλεί ένταση στο χώρο εργασίας και ταλαιπωρίες  σε σπουδές, ταξίδια ή νομικά θέματα, κυρίως τις πρωινές ώρες. Ο Ήλιος εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, απ’ όπου θα τονίσει τον οίκο της φιλίας και θα φέρει δραστηριότητες σε ομάδες, συλλόγους, και online δικτύωση για ένα μήνα.

Ταύρος

Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο θα τονίσει τον επαγγελματικό σας τομέα για ένα μήνα, φέρνοντας επαφές με άτομα εξουσίας, ξεκινήματα και δράση, ενώ αναδεικνύεται η δουλειά σας. Σήμερα μέχρι το μεσημέρι προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε οικονομικές συναλλαγές, όπως επίσης και τις εντάσεις με τα παιδιά ή στα ερωτικά.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο και τονώνει τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή σας για ένα μήνα, κάτι που είχατε ανάγκη, καθώς ο Άρης απ’ τη Παρθένο ταλαιπωρεί την υγεία σας τελευταία. Το πρωί σήμερα προσέξτε τις εντάσεις με τους συνεργάτες, το σύντροφο και την οικογένεια. Αποφύγετε τις βιασύνες και προσέξτε και τα ατυχήματα.

Καρκίνος

Περνάτε σε κάπως πιο εσωστρεφή περίοδο, όπου η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου για ένα  μήνα θα φέρει ενδοσκόπηση και  αποβολή άχρηστων πραγμάτων, συναισθημάτων και σχέσεων απ’ τη ζωή σας. Σήμερα προσέξτε τον εκνευρισμό στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία, σε διάφορες συναλλαγές και στο χώρο δουλειάς, τις πρωινές ώρες ειδικά.

Λέων

Η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο σάς βάζει σε έναν αστρολογικό μήνα κοινωνικό, με ευκαιρίες για νέες σχέσεις, συνεργασίες και αρκετό socializing. Μαθαίνετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη των σχέσεων. Σήμερα προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε οικονομικές συναλλαγές και τις εντάσεις στα ερωτικά, ειδικά μέχρι το μεσημέρι.

Παρθένος

Έμφαση στον εργασιακό τομέα θα δώσει η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου για ένα μήνα, όπου θα έχετε αυξημένη παραγωγικότητα και δημιουργικότητα. Επαφή με ανωτέρους, ίσως και ξεκινήματα. Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη σήμερα προκαλεί εκνευρισμό, ειδικά τις πρωινές ώρες. Προσέξτε τις βιασύνες, τις εντάσεις και τα κρυολογήματα.

Ζυγός

Πιο χαρούμενους, δημιουργικούς κι εξωστρεφείς θα σάς κάνει η διέλευση του Ήλιου απ’ τον Υδροχόο για ένα μήνα, ενώ θα τονίσει τον αισθηματικό τομέα, φέρνοντας την ευκαιρία για φλερτ και διασκέδαση. Σήμερα ίσως δεν κάνατε και τον καλύτερο ύπνο, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τον εκνευρισμό στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία.

Σκορπιός

Η διέλευση του  Ήλιου απ’ τον Υδροχόο για ένα μήνα, θα τονίσει τον τομέα του σπιτιού, κι έτσι η εστίαση της προσοχής σας θα είναι στην οικογένεια και σε θέματα σπιτιού και ακινήτων. Η δύσκολη όψη Σελήνης-Άρη σήμερα προκαλεί κάποιες ταλαιπωρίες και άγχη στα οικονομικά, ειδικά το πρωί. Προσοχή στις εντάσεις με φίλους.

Τοξότης

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας η Σελήνη, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Άρη, η οποία προκαλεί εριστικότητα και τάση για συγκρούσεις, ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Προσέξτε τη βιασύνη και τα ατυχήματα. Η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σάς βάζει σε μια επικοινωνιακή περίοδο ενός μήνα, με επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες και αρκετές μετακινήσεις.

Αιγόκερως

Φεύγει ο Ήλιος απ’ το ζώδιό σας, ενώ από τώρα και για ένα μήνα θα τονίσει τον οικονομικό τομέα, φέρνοντας αγορές, πωλήσεις, αλλά και νέα έσοδα που μπορεί να προκύψουν από καινούργιες δημιουργικές προσπάθειές σας. Σήμερα μπορεί να έχετε μια τάση για απομόνωση. Ταλαιπωρίες σε θέματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being