Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα και στη Δυτική Ελλάδα

Χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα και στη Δυτική Ελλάδα

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί από το πρωί της Τρίτης καθώς και τη νύχτα στα ηπειρωτικά ο οποίος στα βόρεια θα είναι τοπικά ολικός. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά όπου τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να σημειωθεί ασθενής χιονόπτωση ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα θαλάσσια μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη  Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στις κάποιες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές να εκδηλωθούν παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα δυτικά βορειοδυτικοί 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -22 έως -1 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στα νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 10 βαθμούς Κελσιου. Τοπικά στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα τις πρωινές ώρες για ασθενή χιονόπτωση ή χιονόνερο στις Σποράδες, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι  θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της Κρήτης. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 5 έως 10 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις