Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιάννης Δημαράς: «Να κρατηθεί ο θεσμός του Καρναβαλιού στο ύψος του» - Δείτε το πρόγραμμα

Γιάννης Δημαράς: «Να κρατηθεί ο θεσμός τ...

Το στίγμα των φετινού Καρναβαλιού έδωσαν ο Δήμαρχος και ο Ηλίας Γρηγόρης χαρακτηρίζοντας το ως το μείζον αντικαταθλιπτικό

Ένα καρναβάλι «3 Α» που δεν θα υποβαθμιστεί και θα θεωρηθεί το μείζον αντικαταθλιπτικό φάρμακο κόντρα στο κλίμα που έχουν δημιουργήσει στην ελληνική κοινωνία οι πολιτικές του μνημονίου, υπόσχεται η Δημοτική αρχή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης του Οργανισμού Πατρινού Καρναβαλιού Ηλία Γρηγόρη, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς υπογράμμισε στους εκπροσώπους του Τύπου, ότι το Καρναβάλι του 2012 θα είναι προσαρμοσμένο στα δύσκολα οικονομικά δεδομένα της περιόδου με το συνολικό κόστος-προυπολογισμό των εκδηλώσεων να ανέρχεται στα 550.000 με 600.000 ευρώ, όταν πέρυσι το μπάτζετ ήταν 1 εκατομμύριο ευρώ και πρόπερσι σχεδόν 2 εκατομμύρια.

Ο κ. Δημαράς πρόσθεσε ότι στόχος τους είναι παρά το σκοτεινό τοπίο και τη δεινή οικονομική κατάσταση και φτώχεια που έχουν περιέλθει πολλοί πολίτες και την απελπιστική κατάσταση των οικονομικών του Δήμου, να κρατήσουν το θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού στο ύψος του και να φωτίσουν την όλη σκοτεινή ατμόσφαιρα δημιουργώντας οάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Επίσης ανέφερε ότι στόχος και επιθυμία του Δήμου είναι το επόμενο Καρναβάλι του 2013 να ξεκινήσει να προγραμματίζεται και να δουλεύεται από τον Μάρτιο κιόλας αν είναι δυνατόν, κάτι που δεν κατέστη εφικτό φέτος, καθώς και το Καρναβάλι να έχει τη δυνατότητα να βρίσκει τους πόρους του από άλλες πηγές και όχι από τα ταμεία του Δήμου, να γίνει δηλαδή αυτάρκες οικονομικά.

Όπως εξήγησε ο κ. Ηλίας Γρηγόρης, ο Οργανισμός Πατρινού Καρναβαλιού που ξεκίνησε να λειτουργεί από τον περασμένο Ιούλιο, πήρε ουσιαστικά μπροστά από τον Οκτώβριο (οπότε και ξεκίνησε η προετοιμασία για το Καρναβάλι του 2012), καθώς το προηγούμενο διάστημα αναλώθηκε σε χρονοβόρες διαδικασίες του Καλλικράτη, που είχαν να κάνουν με την μεταφορά εννέα διαφορετικών κοινωφελών επιχειρήσεων των γύρω πρώην Δήμων σε μία, καθώς και τη μεταβίβαση του προσωπικού με γνώμονα να μην διακινδυνεύσουν θέσεις εργασίας δημοτικών υπαλλήλων.

«Έχουμε βάλει πια το νερό στο αυλάκι και υποσχόμαστε ένα καρναβάλι της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης, αισιόδοξο, ένα καρναβάλι της Ευρώπης που θα είναι μία ένεση χαράς και ανάτασης στους πολίτες. Σε αντιδιαστολή μάλιστα με άλλα καρναβάλια της χώρας όπως η Ξάνθη που λόγω της κρίσης περιόρισαν φέτος τις εκδηλώσεις, εμείς δεν το κάναμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγόρης.

ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Ένα από τα καινούρια στοιχεία που εισάγει το φετινό Καρναβάλι θα είναι η δημιουργία ενός πολυχώρου καρναβαλικής αναφοράς όπως θα λέγεται, που θα οργανωθεί και θα στηθεί σε έκταση 3.500 μέτρων στον παραλιακό χώρο της Πάτρας (που ξεκίνησε να απελευθερώνεται από σήμερα), με τη σχετική απόφαση να έχει ήδη ληφθεί από την κοινωφελή επιχείρηση.

Σε ερώτηση του thebest.gr για το τι ακριβώς θα είναι αυτός ο χώρος, ο Δήμαρχος κ. Δημαράς διευκρίνισε ότι ήδη ο Δήμος έχει κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε επιχειρήσεις ώστε να μπουν χορηγοί στο συγκεκριμένο εγχείρημα, καθώς και σε άλλες δράσεις και πως στόχος είναι ο καρναβαλικός χώρος που θα διαμορφωθεί να παραμένει επισκέψιμος όλο το χρόνο.

Για τον καρναβαλικό αυτό πολυχώρο δεν θα υπάρχει αντίτιμο σίγουρα για τους μαθητές, ενώ προβλέπεται να συνδυαστεί και με την έκθεση στολών των πληρωμάτων στην αίθουσα των Duty Free, που είναι δίπλα από το Συνεδριακό του ΟΛΠΑ.

Συνολικά επιθυμία της Δημοτικής αρχής είναι να διαμορφωθεί ένα 20ήμερο συνεχών εκδηλώσεων που θα δώσει την αφορμή για να επισκεφθούν την Πάτρα πολλοί ξένοι, αλλά και για να ψυχαγωγηθούν και οι κάτοικοι.

Φέτος δίνεται περαιτέρω βάρος στο Καρναβάλι των Μικρών (η παρέλαση θα είναι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ενώ η Παιδική Καρναβαλούπολη θα κάνει πολλές δράσεις) που θα έχει συμμετοχή και στην τελετή έναρξης αυτό το Σάββατο 21 Ιανουαρίου ενώ από χθες ξεκίνησαν εργαστήρια στο Καρναβαλικό συνεργείο.

Τα Μπουρμπούλια μεταφέρονται στην «Ακτή Δυμαίων» (το 1ο θα γίνει την Τρίτη 14/2) ενώ για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις συμφωνήθηκε και φέτος να τις αναλάβει η ΕΡΤ (θα δείξει απευθείας τη νυχτερινή και τη μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής καθώς και την τελετή λήξης). Το καινούριο στοιχείο θα είναι η προβολή ολιγόλεπτων δελτίων καρναβαλικών, καθώς και βιντεοσκοπημένων κομματιών.

Μάλιστα φέτος η τελετή λήξης δεν θα περιλαμβάνει κάποια εμφάνιση από Ιταλούς καλλιτέχνες όπως άλλες χρονιές αλλά 30λεπτο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της φετινής διοργάνωσης. Ο Δήμος επίσης ανέθεσε στον Πατρινής καταγωγής σκηνοθέτη Παναγιώτη Φαφούτη  να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για το καρναβάλι που στόχο θα έχει να προβάλει το θεσμό.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ειπώθηκαν στοιχεία και για τον συνολικό τζίρο του καρναβαλιού. Ο κ. Δημαράς χαρακτηριστικά τόνισε ότι τον είχε ενημερώσει ο κ. Στάθης Χρυσικόπουλος ότι πρόπερσι ο τζίρος έφτασε τα 48 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το νούμερο των 22 εκατομμυρίων ευρώ που ακούστηκε για πέρυσι μοιάζει πιο κοντά στην πραγματικότητα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Για μία μεγάλη γιορτή από τους πολίτες για τους πολίτες μίλησε το μέλος της γνωμοδοτικής επιτροπής της κοινωφελούς επιχείρησης του Οργανισμού Πατρινού Καρναβαλιού Μαρία Κουρμπανά. Υπογράμμισε ότι στο κάλεσμα συμμετοχής στην τελετή έναρξης το Σάββατο 21 Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα εξελιχθεί έως το βράδυ ανταποκρίθηκαν πολλές ομάδες και καλλιτεχνικά σχήματα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο τελάλης στη 1.30 το μεσημέρι θα παραδώσει το λάβαρο στο Δήμαρχο ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη (τη στιγμή εκείνη θα εμφανιστεί και το άρμα του βασιλιά καρνάβαλου) ενώ θα ακολουθήσει συναυλία του συγκροτήματος «The Burger Project» στην πλατεία Γεωργίου.

Η γιορτή, σύμφωνα με τους διοργανωτές φιλοδοξεί να εμπλέξει όλες τις ηλικίες και να υποστηρίξει παράλληλα και την τοπική αγορά που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της κρίσης.

Το φινάλε της τελετής έναρξης θα σηματοδοτηθεί με τον σαματά από Αγανακτισμένους καρναβαλιστές σε συνεργασία με το χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων στις 21.00 ενώ λίγο νωρίτερα στις 19.30 αναμένεται να αναλάβουν δράση τα πληρώματα.

Σε ερώτηση για την αναταραχή που προκλήθηκε στη χθεσινή ενημερωτική συνάντηση των πληρωμάτων η κυρία Κουρμπανά απάντησε ότι όντως πριν ακουστεί τι ακριβώς θα είναι η φετινή τελετή έναρξης διατυπώθηκαν αντιρρήσεις και διαφωνίες από κάποιους καρναβαλιστές, ωστόσο τελικά τα πληρώματα θα έχουν το δικό τους χρόνο και δράση μέσα στην τελετή έναρξης.

«Τα πληρώματα έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους και θα συμμετάσχουν στο όλο δρώμενο με όποιο τρόπο θέλουν», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κουρμπανά.

Τέλος να σημειωθεί ότι η Δημοτική αρχή θα απευθύνει πρόσκληση ουσιαστικής συμμετοχής σε τοπικές επιχειρήσεις και δυνάμεις ώστε να συνεργαστούν από κοινού στο πλαίσιο του καρναβαλιού (στο καρναβάλι δεν χωράνε πολιτικές αντιπαλότητες, ο θεσμός μας χρειάζεται όλους, τονίστηκε χαρακτηριστικά) ενώ ο Δήμαρχος κ. Δημαράς θα καλέσει την άλλη εβδομάδα και τα πληρώματα για ένα ποτό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Ανακοινώθηκε σήμερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τη φετινη καρναβαλική περίοδο σύμφωνα με το οποίο:

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012 –

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΤΟΠΟΣ

 

 

 

 

 

16/1/2012 

ΔΕΥΤΕΡΑ 

ΠΡΩΙ

ΠΡΩI

ΤΕΛΑΛΗΣ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ –  ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ  ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

(Διάρκεια: έως 16 Φεβρουαρίου  2012)

ΚΕΝΤΡΟ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ  – ΠΕΤΡΩΤΟ

17/1/2012

ΤΡΙΤΗ

ΠΡΩΙ

ΤΕΛΑΛΗΣ

ΜΕΣΣΑΤΙΔΑ & ΟΒΡΥΑ

18/1/2012

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΡΩΙ

ΤΕΛΑΛΗΣ

ΠΑΡΑΛΙΑ

19/1/2012

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΡΩΙ

ΤΕΛΑΛΗΣ

ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ

 

 

ΑΠΟΓ

ΤΕΛΑΛΗΣ

ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ

20/1/2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΩΙ

ΤΕΛΑΛΗΣ

 

ΡΙΟ

 

 

ΑΠΟΓ

ΤΕΛΑΛΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ

21/1/2012

ΣΑΒΒΑΤΟ

11:00 –16:00

ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ

 

 

11.00 – 13.50 





13:30

14:00

 

14:15

16.00 

21.00

●ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

από φορείς, συλλόγους, ομάδες, σχολές, πληρώματα κλπ

●ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ -   ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ

Δράσεις για παιδιά

ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΥ ΛΑΒΑΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

EΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ από τους

«THE BURGER PROJECT»

●Non Stop Μουσικές με Dj ’ s

● Άλλα δρώμενα με πρωτοβουλία πολιτών

Samatas (party) των Αγανακτισμένων Καρναβαλιστών

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΚΕΝΤΡΟΥ & ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΠΛΑΤΕΙΑ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ

22/1/2012 

ΚΥΡΙΑΚΗ 

18.00 

ΕΝΑΡΞΗ 6ΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Πέντε φάσεις ερωτήσεων  και παιχνιδιών

 

 

 

 

 

 

24/1/2012

ΤΡΙΤΗ

21.00

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΑΙΝΙΑΣ

«Ο  ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ»

του πατρινού σκηνοθέτη  Παναγιώτη Φαφούτη

STΕR CINEMAS -

VESO MARE

 

 

 

 

 

3/2/2012 






ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 






21:15 






4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΤΙΡΑΣ «Μώμος ο Πατρεύς»

Παράσταση - Αφιέρωμα στη Σάτιρα

Κοινωφελής Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας – ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Πολιτιστικός Οργανισμός – Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ερασιτεχνικό Σχήμα  Πάτρας ΡΕΦΕΝΕ

Ένωση Ελλήνων Θεατρικών  Συγγραφέων & Μουσικοσυνθετών

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ  


4/2/2012 







ΣΑΒΒΑΤΟ 







 

4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ «Μώμος ο Πατρεύς»

Διαγωνιστικό Μέρος  – Παράσταση Μώμος 2012

Κοινωφελής Επιχείρηση Καρναβαλι Πάτρας – ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Πολιτιστικός Οργανισμός – Δημοτική Βιβλιοθήκη

Ερασιτεχνικό Σχήμα  Πάτρας ΡΕΦΕΝΕ

Ένωση Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων & Μουσικοσυνθετών

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ  






 

 

 

 

 

6/2/2012

ΔΕΥΤΕΡΑ

19.30 



09.30  - 12.00

●ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ

Διάρκεια έκθεσης  έως 24/2. Ώρες λειτουργίας: ΣΑΒ/ΚΑ:10.00 – 14.00 & 18.00 – 22.00. ΚΑΘ/ΝΕΣ: 18.00 – 22.00

● «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ»

Παιδικός  Διαδραστικός Καρναβαλόμυθος

ΕΝΑΡΞΗ  ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διάρκεια  έως 24/02

ΠΑΛΑΙΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ 



ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΓΛΗ,

VESO MARE

10/2/2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

16.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ  ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

11/2/2012

ΣΑΒΒΑΤΟ

11.00 – 14.00

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΠΑΙΔΙΚΗ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ

Δράσεις για παιδιά

ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ

 

 

14:00

47Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ «ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΩΝΤΑΣ»

Ρ. ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

10.30 & 16.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

 

 

20:00 

ΕΠΙΣΗΣΜΗ  ΠΡΕΜΙΕΡΑ «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ  ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ»

Παιδικός  Διαδραστικός Καρναβαλόμυθος

Διάρκεια  έως 24/02

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΓΛΗ, VESO MARE

12/2/2012

ΚΥΡΙΑΚΗ

11.00 – 14.00

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΠΑΙΔΙΚΗ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ

Δράσεις για παιδιά

ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ

 

 

14:00

47Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ»

ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (σε περίπτωση  βροχής ΕΣΠΕΡΟΣ)

 

 

10.30 &16.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ  ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

 

 

 

 

 

14/2/2012 

ΤΡΙΤΗ 

21.30 

21.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ»

1Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

15/2/2012

ΤΕΤΑΡΤΗ

21.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

 

 

 

«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ  ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ»

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤ/ΩΝ, ΚΑΤΑΣΚ/ΩΝ , ΖΩΓΡΑΦΙΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 15-28/02

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ , ΓΟΥΝΑΡΗ

 

 

16:00

47Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ (92,5)

16/2/2012

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΡΩΙ

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΚΕΝΤΡΟ

 

 

ΒΡΑΔΥ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

ΓΕΡΜΑΝΟΥ

 

 

21.30 

21.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ»

2Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ  

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

17/2/2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

18.00 – 20.00

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΠΑΙΔΙΚΗ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ

Δράσεις για παιδιά

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

 

 

16.00

47ο  ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ  ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ (92,5)

 

 

18.00 – 20.00

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ

 

 

21:00

47Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

«ΖΟΥΜ ΚΑΙ ΦΕΡΤΟ»

 

 

 

 

ΕΠΙΔΕΙΞΗ + ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΧΟΛΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ,

ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

 

21.30 

21.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ»

3Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

18/2/2012

ΣΑΒΒΑΤΟ

11.00 – 14.00

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΠΑΙΔΙΚΗ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ

Δράσεις για παιδιά

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ

ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

 

 

14:30

47ο  ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ  ΘΗΣΑΥΡΟΥ

«ΧΡΩΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΡΑΒΔΑΚΙΑ»

ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

(σε περίπτωση βροχής  ΕΣΠΕΡΟΣ)

 

 

18.00 – 20.00

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ

 

 

21.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ- ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

19/2/2012 











ΚΥΡΙΑΚΗ 











11.00

14.00 

18:00 - 20:00 

21.30 

21.30

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ –  ΠΑΡΕΛΑΣΗ

47ο  ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ  ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΕΥΡΕΣΗ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ  ΘΗΣΑΥΡΟΥ

47Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΑΚΟΥΛΑΣ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΑΤΡΑΣ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ»

4Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

ΠΛ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ 







ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

 

 

 

 

 

20/2/2012

ΔΕΥΤΕΡΑ

11.00 – 14.00

20.30

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ  ΟΡΦΕΑ

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

21/2/2012

ΤΡΙΤΗ

11.00 – 14.00

& 18.00 – 21.00

21.30

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»

5Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

22/2/2012

ΤΕΤΑΡΤΗ

11.00 – 14.00

20.30

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ  ΟΡΦΕΑ

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

23/2/2012 

ΠΕΜΠΤΗ 

11.00 – 14.00

& 18.00 – 21.00

20.00

21.30

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»

ΠΑΡΕΛΑΣΗ  ΑΡΜΑΤΩΝ

6Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙ

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ

ΚΕΝΤΡΟ

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

24/2/2012 





ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 





18.00 

11.00 – 14.00

& 18.00 – 21.00

20.00

ΛΗΞΗ 6ΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» 

ΠΑΡΕΛΑΣΗ  ΑΡΜΑΤΩΝ & ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ

ΚΕΝΤΡΟ

25/2/2012 



ΣΑΒΒΑΤΟ 



11.00 – 14.00

ΠΡΩΙ

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΒΡΑΔΥ

«ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»

ΠΑΡΕΛΑΣΗ  ΣΟΚΟΛΑΤΟΡΙΚΤΕΣ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ

ΚΕΝΤΡΟ

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

26/2/2012

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΒΡΑΔΥ

ΜΕΓΑΛΗ  ΠΑΡΕΛΑΣΗ

ΤΕΛΕΤΗ  ΛΗΞΗΣ


ΜΟΛΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

 

 

 

 

27/2/2012

Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ

ΒΡΑΔΥ

ΑΠΟΝΟΜΗ

ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

 

* ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις