Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πέντε διαφημιστικές ετοιμάζονται για λουκέτο

Πέντε διαφημιστικές ετοιμάζονται για λουκέτο

Ήδη η η MASS Athens κήρυξε πτώχευση

Μπορεί η MASS Athens να κήρυξε ήδη πτώχευση, όμως σε αντίστοιχα δύσκολη θέση φέρονται να βρίσκονται σύμφωνα με πηγές του parapolitika.gr κι άλλες πέντε εταιρείες. Πέντε από τους ισχυρές επιχειρήσεις της αγοράς κινδυνεύουν άμεσα με πτώχευση ή ένταξη στο άρθρο 99 αφήνοντας στον αέρα περί τα 15 εκατ. ευρώ τα οποία κανονικά θα έπρεπε να είχαν διοχευτεί στα Μέσα Ενημέρωσης.

Αυτό το απροσδόκητο τσουνάμι που πλήττει τα εγχώρια media όμως σύντομα θα δημιουργήσει μεγάλους κλυδωνισμούς καθώς όλα αυτά τα ποσά είναι ικανά να στείλουν ...αδιάβαστες εφημερίδες, τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς σταθμούς και φυσικά να οδηγήσουν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους του Τύπου.

Ήδη με το θέμα ασχολείται από τη Δευτέρα η Ένωση Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδος καθώς ο πρόεδρος της κ. Δ. Μαύρος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη. Οι πιέσεις είναι πλέον μεγάλες ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τουλάχιστον τρία ΜΜΕ θα κινδυνεύσουν εάν υπάρξουν εξελίξεις στον έτερο μεγάλο παίκτη της αγοράς - όπως διαρρέεται. Από τον τελευταίο "παίκτη" απομακρύνεται ο μέχρι και σήμερα ισχυρός άνδρας του Ομίλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά