Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σημαντικές οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Αιγιαλέων Αθηνών-Πειραιά

Σημαντικές οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Αι...

Ξεκινούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του για το 2011-2012, ανακοίνωσε ο Σύλλογος Αιγιαλέων Αθηνών και Πειραιώς. Σύμφωνα με το www.aigialeianews.gr, oι εκδηλώσεις του Συλλόγου, ξεκινούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνονται την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012. Σε σχετική ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Οι εκδηλώσεις μας αποτελούν αυτή καθαυτή την έκφραση των υπηρεσιών του Συλλόγου. Παρουσιάζουν το έργο του, και δίνουν την ευκαιρία σε εσάς, τα μέλη του, να συνεισφέρετε προσωπικά με την παρουσία σας. Διατηρώντας έτσι τον σημαντικό αυτό θεσμό για όλους τους συμπατριώτες μας.

Για τον λόγο αυτό σας ευχαριστούμε θερμά».Μοναδικός πόρος για την διατήρηση του Συλλόγου είναι η συνδρομή των μελών του. Για τον λόγο αυτό, τα μέλη παρακαλούνται να καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή των 20ευρώ στο λογαριασμό του Συλλόγου Αιγιαλέων στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος αριθμός 129/296107-51 ή στον εισπράκτορα του Συλλόγου. Η αίθουσα του Συλλόγου διατίθεται για χρήση των μελών και των φίλων του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Έναρξη των εκδηλώσεων στην αίθουσα του Συλλόγου με Αγιασμό και προσφορά γλυκισμάτων και καφέ.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές του Συλλόγου για την εορτή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβροσίου.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσια εκδρομή στην Ιτέα - Γαλαξίδι. Αναχώρηση από την Αθήνα 7:30π.μ. Στάση στην Ιτέα για καφέ και βόλτα στην πόλη. Στην συνέχεια περιοδεία και μεσημεριανό γεύμα στο κέντρο του Γαλαξιδίου. Συμμετοχή εκάστου ατόμου 25ευρώ.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής οδού Ακαδημίας (ώρα προσέλευσης 9:00π.μ.). Θα ακολουθήσει υποδοχή του Νέου Έτους στην αίθουσα του Συλλόγου με κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία του ιατρού κ. Αντώνη Λέπουρα (Παθολόγος, Διαβητολόγος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών - Κλινική Ψυχικού) με θέμα την προληπτική υγεία για τον διαβήτη.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Επίσκεψη στο Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης στην Πλάκα. Συνάντηση στις 11:00π.μ. έξω από το Μουσείο στην οδό Κυδαθηναίων 17. Στην συνέχεια θα πιούμε το καφεδάκι μας σε καφετέρια της περιοχής.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Αποκριάτικη γιορτή σε κέντρο με φαγητό και ζωντανή μουσική.

Κυριακή 4,11 και 18 Μαρτίου 2012

Πρόσκληση των μελών του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση, στις 11:00 πμ, στην αίθουσα του Συλλόγου, με σκοπό την ανάδειξη εξελεγκτικής επιτροπής και υποδοχή υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Βάσει του Καταστατικού, σε περίπτωση μη απαρτίας κατά τις δύο πρώτες Κυριακές, 4 και 11 Μαρτίου 2012, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αιγιαλέων θα πραγματοποιηθούν την τρίτη Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 θεωρώντας την Γενική Συνέλευση «εν απαρτία» ανεξαρτήτως αριθμού των παρευρισκόμενων μελών.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Παρακολούθηση των Γ' Χαιρετισμών της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωρωπού Αττικής. Αναχώρηση στις 3:00μ.μ από το Άγαλμα της Αθήνας (Λ. Αλεξάνδρας). Συμμετοχή εκάστου 15 ευρώ.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Εορτή του Συλλόγου μας και πολιούχου Αιγίου Ζωοδόχου Πηγής. Εκκλησιασμός με αρτοκλασία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής οδού Ακαδημίας (προσέλευση 8:30π.μ.). Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σύλλογος θα δεξιωθεί τα μέλη και τους φίλους του. Θα ανταλλάξουμε ευχές και φυσικά θα κάνουμε το καθιερωμένο τσούγκρισμα των κόκκινων αυγών.

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Προσκύνημα στην Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου Αίγινας. Ξενάγηση στο νησί και γεύμα σε κέντρο της περιοχής. Αναχώρηση στις 8:00π.μ. από Άγαλμα Αθήνας. Το ποσό συμμετοχής θα ανακοινωθεί.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Αποχαιρετιστήρια συνεστίαση. Ο τόπος και η συμμετοχή θα ανακοινωθούν.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις