Έχουν αξιολογηθεί και βαθμολογηθεί 23 τοποθεσίες από τους τεχνικούς
Στο «μικροσκόπιο» της δημοτικής Αρχής της Πάτρας βρίσκονται 23 τοποθεσίες για τη δημιουργία του σταθμού μεταφόρτωσης των απορριμμάτων. Τη σχετική τεχνική έκθεση κοινοποίησε ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς.
Πρόκειται για σημεία στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών και συγκεκριμένα για τις θέσεις: Στην Pirelli, το ΒΙΟΠΑ, το Δρέπανο, την Κανελλοπούλου, τους κόμβους: Της ΒΙΠΕ, Εγλυκάδος, στις Κουμπάρες (Καλλιθέας), την Ξερόλακκα, τον χώρο του βιολογικού του Πανεπιστημίου, δίπλα στο νεκροταφείο της Παραλίας, το Παυλόκαστρο, την Πειραϊκή Πατραϊκή, το Πλατάνι, το Προάστειο, τον Ριγανόκαμπο, τη Σαμακιά, το Σαραβάλι, το Τεχνολογικό Πάρκο, τον Τόφαλο και για τρεις θέσεις στην περιοχή του Χαράδρου.
Παράλληλα, ο δήμαρχος αναμένεται να καλέσει την προσεχή Δευτέρα τους επικεφαλής των παρατάξεων για να συνεχίσουν τη συζήτηση που ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη, αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Ωστόσο, χθες ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Κατσικόπουλος, δήλωσε στο thebest.gr, ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο εξής σε αυτές τις συναντήσεις, καθώς κατά τον κ. Κατσικόπουλο η αντιπολίτευση δεν συνδιοικεί το Δήμο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










