Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην Αρόη για τον 30χρονο που σκοτώθηκε στην Ουκρανία-Στεφάνι και από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Θρήνος στην Αρόη για τον 30χρονο που σκο...

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό φινάλε ενός νέου ανθρώπου

Θρήνος αυτή την ώρα στην Αρόη, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, όπου γίνεται η κηδεία του 30 χρονου Παναγιώτη Βασιλάκη που σκοτώθηκε  στην πόλη  Μπουκάτσεβο της Ουκρανίας, κοντά στα σύνορα  με τη Ρουμανία. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια. Ανάμεσα στα θλιμμένα πρόσωπα συγγενείς και φίλοι, μουδιασμένοι, ενώ ανάμεσα στα στεφάνια ξεχωρίζει αυτό του ηθοποιού Γιάννη Τσιμιτσέλη με το μήνυμα : Καλό ταξίδι φίλε.

Το τραγικό νέο για την οικογένεια Βασιλάκη έφθασε την περασμένη Παρασκευή και βύθισε στο πένθος όλη τη συνοικία που κάνει λόγο για έναν εξαίρετο νέο. Ο άτυχος 30χρονος, μετέβαινε στην Ουκρανία προκειμένου να βοηθήσει  δυο φίλους του που αντιμετώπισαν πρόβλημα με τις μοτοσικλέτες που χρησιμοποίησαν για το ταξίδι τους εκεί. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στα Καρπάθια.

Το θύμα ήταν μέλος μίας ιδιαίτερα αγαπητής οικογένειας στην πόλη των Πατρών. Ήταν το 5ο και μικρότερο παιδί της οικογένειας που διατηρεί επιχείρηση με ανελκυστήρες. Ο άτυχος νεαρός τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στη Βουλγαρία ως στέλεχος εταιρείας που εγκαθιστούσε κεραίες κινητής τηλεφωνίας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις