Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Κροτίδες της...τελευταίας στιγμής και οι κλοπές του Πάσχα

Ηλεία: Κροτίδες της...τελευταίας στιγμής...

"Χτύπησαν" σε πολλές περιοχές

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου δεν σταμάτησαν τους ελέγχους για κατοχή και εμπορία κροτίδων ακόμη και λίγο πριν την Ανάσταση και το απόγευμα της Μ. Παρασκευής συνέλαβαν έναν 22χρονο από την περιοχή του Κάμπου.

Οι αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού με τον 22χρονο προσποιούμενοι τους πελάτες. Συναντήθηκαν και τον συνέλαβαν να κατέχει 150 κροτίδες Mefisto Manna, ενώ το άτομο που τον περίμενε σε αυτοκίνητο για να φύγουν τράπηκε σε φυγή. Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του συλληφθέντα, βρήκαν άλλες 115 κροτίδες Mefisto Manna καθώς και δύο τύπου «γουρούνα» με φυτίλι.

Στις υπόλοιπες αστυνομικές ειδήσεις


Στη Ζαχάρω άγνωστοι έσπασαν παράθυρο αυτοκινήτου, απέναντι από το γυμνάσιο της πόλης, και πήραν ένα χαρτοφύλακα που περιείχε μεταξύ άλλων το χρηματικό ποσό των 3.900 ευρώ, τραπεζικά βιβλιάρια & άλλα έγγραφα, σφραγίδα, ενώ πήραν και μια φωτογραφική μηχανή, αξίας 600 ευρώ. Αργότερα εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου μαζί με τον παθόντα βρήκαν σε κάδο το χαρτοφύλακα κατεστραμμένο, καθώς και τα έγγραφα και τα βιβλιάρια κατεστραμμένα.

Στο Τραγανό άγνωστοι έκλεψαν από αγροτική αποθήκη μια βενζινομηχανή και ένα ψεκαστικό μηχάνημα αξίας 250 ευρώ.

Στην Κεραμιδιά προφανώς εκλάπησαν τα τελευταία αρνιά γι' αυτό το Πάσχα. Τρία τον αριθμό, βάρους 12 κιλών έκαστο, καθώς και δύο προβατίνες –για βραστή μετά το Πάσχα– βάρους 40 κιλών έκαστη και συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Στην Αετοράχη διέρρηξαν σπίτι για να κλέψουν 110 ευρώ.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Μαύρας Καλλικώμου, άγνωστοι παραβίασαν την κεντρική πόρτα για να κλέψουν το αρτοφόριο που βρισκόταν πάνω στην Αγία Τράπεζα, αξίας 150 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις