Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όταν ο Ν. Μανιαδάκης δήλωνε: «Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν μ’ ενδιαφέρει το χρήμα ή η δόξα»

Όταν ο Ν. Μανιαδάκης δήλωνε: «Θα ήμουν ψ...

Τι είχε πει για το περιστατικό με την πόρσε της Φαρμάκη στο νοσοκομείο του Ρίου

Το 2004 ο Νίκος Μανιαδάκης είχε μόλις τελειώσει τη θητεία του από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας και αναλάμβανε διοικητής στο νοσοκομείο του Ηρακλείου. Εκείνη την περίοδο είχε γίνει γνωστή ανά το πανελλήνιο η σχέση του με την τραγουδίστρια Χριστίνα Φαρμάκη, μετά τις καταγγελίες του Σωματείου των Εργαζομένων στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Διοικητής του Νοσοκομείου της Πάτρας και σύμβουλος πρώην υπουργών συνελήφθη για την Novartis ενώ προσπαθούσε να φύγει στο εξωτερικό

Ο Νίκος Μανιαδάκης, με την ανάληψη των καθηκόντων του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου είχε δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Πατρίς» της Κρήτης και στη δημοσιογράφο Άννα Kωνσταντουλάκη.

Τότε είχε ρωτηθεί για τη σχέση του με το χρήμα και τη δόξα, αλλά και για το γάμο του με τη Χριστίνα Φαρμάκη.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Tο χρήμα πολλοί μίσησαν, την δόξα κανείς. Ποιό από τα δύο διαλέγετε;

Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν μ’ ενδιαφέρει το χρήμα ή η δόξα.

Σε όλους τους ανθρώπους αρέσουν. Θα έλεγα όμως, παν μέτρον άριστον.

Σε πιο νεαρή ηλικία επιδίωξα πολύ και το χρήμα και τη δόξα.

Στην πορεία όμως καταλαβαίνεις ότι ίσως να μην είναι αυτό, το νόημα της ζωής.

Υπάρχουν πολλά πράγματα στην ζωή που σε γεμίζουν πολύ περισσότερο και σε κάνουν πιο ευτυχισμένο κι είναι απλά πράγματα.

Για μένα τώρα πιό σημαντικό είναι η αναγνώριση και ο σεβασμός στην προσωπικότητά σου από την οικογένεια, την κοινωνία, τους φίλους, τους ανθρώπους που αγαπάς. Kαι την εκτίμηση την κερδίζεις γι’αυτό που είσαι όχι για τα λεφτά που έχεις.

Tι σας έκανε να αποφασίσετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας;

Nομίζω ότι, για κάθε άνθρωπο έρχεται το πλήρωμα του χρόνου να κάνει οικογένεια.

Αν με ρωτούσε κάποιος πριν 5 χρόνια αν θα παντρευτώ θα του έλεγα “αποκλείεται”.

Σιγά-σιγά όμως ωριμάζει η ιδέα και απομένει να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο.

Η Χριστίνα είναι ένας άνθρωπος που με γεμίζει πάρα πολύ. Είναι μια ολοκληρωμένη, δυνατή προσωπικότητα.

Προέρχεται από ένα χώρο πολύ διαφορετικό από τον δικό μου.

Είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός, τελευταία έχει αποσυρθεί και ασχολείται με άλλα πράγματα. Καμιά φορά έχουμε την τάση να βάζουμε ετικέτες στους ανθρώπους ανάλογα με την δουλειά τους, το μορφωτικό τους επίπεδο.

Αυτό δεν είναι σωστό.

Πόσα χρόνια γνωρίζεστε;

Eίμαστε μαζί 3 χρόνια. Αλλά ήξερα ότι ήθελα να την παντρευτώ από πολύ νωρίς. Τον 3ο - 4ο μήνα της γνωριμίας μας της έκανα πρόταση γάμου, και αρραβωνιαστήκαμε. Ζήσαμε μαζί και τον Σεπτέμβριο παντρευτήκαμε. Θέλουμε πολύ να κάνουμε οικογένεια.

Εχουμε πολλά κοινά και το κυριότερο σεβόμαστε ο ένας την προσωπικότητα του άλλου. Αυτό που εκτιμώ είναι η πίστη, η αφοσίωση, οι κοινοί στόχοι. Mε στηρίζει πάρα πολύ.

Που διαφέρετε;

Δεν ζούμε μια βαρετή ζωή ακριβώς γιατί σε πολλά θέματα είμαστε διαφορετικοί. Εγώ είμαι έντονος χαρακτήρας, κτητικός, παρορμητικός, νευρικός, βίαιος στις αντιδράσεις μου, εξωστρεφής. Η γυναίκα μου είναι πιο ήρεμη, πιο συγκρατημένη, πιο εσωστρεφής, της αρέσει περισσότερο η ηρεμία και η απομόνωση. Αυτό που μας αρέσει πάρα πολύ είναι τα ταξίδια και η φύση. Eχουμε κάνει άπειρα ταξίδια.

Tελικά, βγήκατε να μιλήσετε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου;

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου ήμουν διοικητής στην Πάτρα μία φορά ήλθε η Χριστίνα να με δει και πάρκαρε το αυτοκίνητό της μπροστά από το γραφείο μου. Αυτό ορισμένοι συνδικαλιστές το θεώρησαν παράξενο κι έγινε ολόκληρη εκπομπή με το πώς και το γιατί η αρραβωνιαστικιά μου τότε πάρκαρε εκεί. Στην εκπομπή εγώ δεν βγήκα να μιλήσω. Την δεύτερη φορά ήταν στο γάμο μου.

Ήρθαν τα κανάλια χωρίς να τα καλέσουμε εμείς. Δεν είμαστε από τους ανθρώπους που θα καλούσαμε τα κανάλια σε μια τόσο προσωπική ιδιωτική στιγμή.

Όμως το θέμα του γάμου μαθεύτηκε, μας πήραν τα κανάλια και τους παρακαλέσαμε να μην έρθουν θεωρώντας ότι ο γάμος μας δεν αποτελεί είδηση για τους άλλους. Ομως ήρθαν. Κάναμε τότε μια δήλωση και είπαμε ότι “είναι μια προσωπική μας στιγμή και θέλουμε να την σεβαστείτε”. Και αυτό είναι όλο.»

Διοικητής του Νοσοκομείου της Πάτρας και σύμβουλος πρώην υπουργών συνελήφθη για την Novartis ενώ προσπαθούσε να φύγει στο εξωτερικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις