Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκότωσε την αδελφή του με την καραμπίνα, έβαλε φωτιά και μετά αυτοκτόνησε – Τραγική φιγούρα η μάνα των παιδιών που ήταν αυτόπτης – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Σκότωσε την αδελφή του με την καραμπίνα,...

Μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας

Δράστης και αυτόχειρας είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος που βρέθηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι σε πολυκατοικία στην πόλη του 'Αργους, ο οποίος προηγουμένως είχε πυροβολήσει την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του, μέσα σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας. Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 29χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, για άγνωστους ακόμα λόγους, μέσα σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου την 11χρονη, η οποία έπειτα από λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματά της.

Στην συνέχεια, ο 29χρονος έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και κατευθύνθηκε σε δώμα της ίδιας πολυκατοικίας , όπου αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει επί τόπου.

Όσον φορά στα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Νωρίτερα

Δύο ετεροθαλή αδέλφια, μία 11χρονη και ένας 29χρονος αντίστοιχα, έχασαν την ζωή τους, έπειτα από πυροβολισμό, σήμερα το μεσημέρι, μέσα σε πολυκατοικία στην πόλη του 'Αργους. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει η Αστυνομία, περίπου στις 14:40 σήμερα το μεσημέρι το «100» της Αργολίδας δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στο 'Αργος.

Αμέσως μετά μετέβησαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, όπου στην είσοδο του σπιτιού, στον τρίτο όροφο, βρήκαν την 11χρονη τραυματισμένη από πυροβολισμό. Στην συνέχεια οι αστυνομικοί βρήκαν τον 29χρονο νεκρό, σε άλλο σημείο του κτιρίου, ενώ έπειτα από λίγη ώρα, η 11χρονη υπέκυψε στα τραύματά της.

Όσον αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκαν η 11χρονη και ο 29χρονος, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

 

Οικογενειακή τραγωδία το μεσημέρι της Κυριακής στο Άργος. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά σάιτ ένας νεαρός, ηλικίας 20 με 25 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τη 12χρονη αδελφή του και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το argonafplia.gr, το μεγαλύτερο παιδί – περίπου 26 ετών-από πρώτο γάμο, που είχε ψυχολογικά προβλήματα, πυροβόλησε εξ επαφής το κοριτσάκι 11 ετών από το δεύτερο γάμο της μητέρας, το οποίο είναι νεκρό.

Στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι και το αγόρι που είχε καταφύγει στη σοφίτα του σπιτιού και είχε κλειδωθεί μέσα έστρεψε την καραμπίνα επάνω του και αυτοκτόνησε.

Το συμβάν εξελίχθηκε στην οδό Ομήρου κοντά στο 4ο δημοτικό σχολείο του Άργους και το διαμέρισμα- μεζονέτα ευρίσκεται σε όροφο οικίας.

Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες και οι δύο γονείς είναι γιατροί στο επάγγελμα.

Νωρίτερα, ο δράστης είχε βάλει φωτιά στο διαμέρισμα όπου διέμενε η οικογένεια και στο σημείο είχε κληθεί η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, ενώ από μέσα ακούγονταν έντονες λογομαχίες.

Όλα ξεκίνησαν στις 2.30 το μεσημέρι όταν η πυροσβεστική και αστυνομία ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι και για έναν άνδρα που κρατάει καραμπίνα. Ο δράστης είχε βάλει φωτιά στο σπίτι και από μέσα ακούγονταν φωνές. Μάλιστα, στο βίντεο που δημοσίευσε το argolikeseidhseis.gr μια γυναίκα να φωνάζει "βοήθεια θα μας κάψει... το παιδί μου"

Τα αίτια της τραγωδίας ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις