Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνέχεια στο σήριαλ του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας - Ασφαλιστικά μέτρα μέσα στο δικαστήριο-Κινητοποίηση της νέας διοίκησης απ' εξω... ΦΩΤΟ

Συνέχεια στο σήριαλ του Εργατικού Κέντρο...

Στις 12 το μεσημέρι η κινητοποίηση

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας πραγματοποίησε σήμερα στις 12 το μεσημέρι η διοίκηση του εργατικού κέντρου της Πάτρας, καλώντας στην κινητοποίηση τα σωματεία, τους συνδικαλιστές, τους εργαζόμενους της πόλης να υπερασπιστούν τις αποφάσεις της νέας Διοίκησης και τις συλλογικές  διαδικασίες.

Στα δικαστήρια της Πάτρας αναμένεται να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν συνδικαλιστές στη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Η προσφάτως εκλεγμένη διοίκηση του εργατικού κέντρου της Πάτρας με ανακοίνωσή της «καταγγέλλει στους εργαζόμενους της πόλης  την προσπάθεια τρομοκράτησης δεκάδων συνδικαλιστών και σωματείων με μηνύσεις γιατί τους προηγούμενους μήνες έπραξαν το σωστό και δίκαιο. Δεν ανέχτηκαν τη νοθεία και τις παρατυπίες της  γνωστής ομάδας που κρατούσε για χρόνια το Εργατικό Κέντρο Πάτρας με απάτες. Αυτών των λίγων που με ψέματα εξαπατούσαν και εξαπατούν άλλους συνδικαλιστές και εργαζόμενους για λογαριασμό των εργοδοτών. Έχουν χάσει κάθε έρεισμα πια και γι’ αυτό με διάφορους τρόπους προσπαθούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα. Τους έχουν ήδη καταδικάσει και απομονώσει χιλιάδες εργαζόμενοι και τα ζωντανά σωματεία τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις